perjantai 9. toukokuuta 2014

Reppu ja reissutyttö

Voi kuulkaa, olen jonkun aikaa haikaillut Fjällrävenin keltaista kettureppua. Ihania, laadukkaita ja minun makuun olevia reppuja nuo. En ole kuitenkaan raaskkinut ostaa, kun minulla on ennestään jo viininpunainen kettureppu samalta merkiltä. Noo, nyt sitten päätin, että lähden Siivouspäivänä ( http://siivouspaiva.com/ ) Helsinkiin ystäväni luo ja sain kun sainkin perusteltua itselleni uuden matkaveskan ostamisen. Punaista olen käyttänyt paljonkin, nykyään erityisesti työreppuna ja nyt tuon keltaisen hankin sitten enemmän kaupunkirepuksi. Ja onhan se ihana, on :) Mitä sitä nainen tarvitsee matkoilleen kun korean kassin, koreat kengät, koreat korut ja uudet sukkapöksyt. He, tosin veskoja, kenkiä, ja koruja on moneen makuun ja onneksi niin. Ylläolevat on minun makuun. Niin ja muuten : Nuo korvikset on aivan ihanat! Retrokankaista tehtyjä kangasnappeja. Erään kirpputorin kautta olen tilannut nuita useampia. Eräs myyjä tekee ne itse ja ovat valloittaneet minut aikatavalla.

Helsinkiiii täältä tullaan! Ootan tuota reissua jotenkin tosi paljon. Tuleehan siellä nyt silloin tällöin käytyä, mutta nyt on erityistä, kun yksi rakkaimpia ystäviä on muuttanut sinne ja samalla lähemmäs minua. Rakkaita Helsingissä asuu jo muutama ennestään, mutta nyt asuu yksi lisää.

Tänään olisi ollut mukavaa musiikkitarjontaa kylillä, mutta en jaksa kertakaikkiaan lähteä. Aamulla aikasin alkaa kaivinkoneen jylinä pihalla ja muutenkin puhti on aikatavalla pois työviikon perään. 

Viikonloppu, ihanaa <3 !

5 kommenttia:

 1. No kyllä tuolla varustuksella kelpaa lähteä "isolle kylälle" :) Keltainen väri on kyllä yksi suosikeistani! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään keltaisesta paljon. Punainen on ykkönen, mutta erityisesti vaatteissa keltainen on hyvä kakkonen, joskus jopa vaatteissa ykkönen.

   Poista
 2. Minulla on samanlainen reppu ja se on ihana! Mutta niin ovat myös nuo korvikset. Harmillista vain, että repussa näkyy helposti lika. Minä kun heitän repun usein auton takakonttiin ja siitä mun reppuni ei ole oikein pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ihana ja aika herkkä väri. Punaisen nakkasin tässä taannoin koneeseen ja hyvin kesti, vaikka konepesua ei suositella.

   Poista
 3. Täällä jo odotellaan tyttöä keltaisine reppuineen:)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.