sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kevään kutsu ja arvonnasta..


Minulle yksi ehdoton kevään merkki on tulppaanit ja tulppanien kotiutuminen. Eilen hankinkin nämä ensimmäiset ihanuudet ja vaikka kuinka Tammikuuta vielä eletään, niin varmasti jo kevät kolkuttelee nurkan takana. Kevät! Paras vuodenaika <3 Hmm, tosin vuodenaikojen parhaus melkein vaihtelee vaihtelujen mukana, mutta kyllä kevät on ehdottomasti minulle mieluisaa aikaa. Valon lisääntymisen huomaa jo selkeästi.

Tulppaaneista arvontatuumauksiin : Minulla ei ole koskaan ollut arvontaa täällä blogissani, mutta viimeaikoina korujen tekemisen / tuunaamisen myötä olen miettinyt pistäisinkö arvonnan pystyyn. Täällä kun on teitä ihania kävijöitä, jotka monesti jaksatte kommentoida. Jokainen kommentti ja kävijä lämmittää mieltä paljon. Kiitos nykyisille ja ehkäpä tulevillekkin kävijöille. Kiitos <3 

Tänään tein korvakoruja 14 paria. Huomasin kuitenkin ettei lukkoja ole yhtä paljoa kuin pohjia, joten en saanut kuin muutaman kokonaan valmiiksi. Kun saan pohjia enemmän valmiiksi, niin onko siellä samanlaisen korumaun omaavia kävijöitä, joita tälläiset korvikset kiinnostaa? Pohjat ja lukot on uusia, kankaat ovat varastoistani. 

Vaihtoehtoisesti arvontaan laittaisin kaulakoruja, joita on myös viimeaikoina tullut tehtyä. Koruina nauhat ja ketjut on uusia, mutta itse korut kaikki kierrätettyä, vanhaa ja yleensä kirpputoreilta hankittua. Kaulakorujakin on useampia erilaisia, mutta tässä muutama esimerkki.

Omaan makuun nämä on kovasti, ystäville lahjaksi, mutta näistä jo liikenisi muutama pari eteenpäinkin. Jotain pientä keksin vielä korujen lisäksi, mikäli arvonnan aloitan.


Miltä kuulostaa kevät? Miltä kuulostaa pienimuotoinen koruarvonta?

19 kommenttia:

 1. Pirtsakan keväiset kuvat!! ❤ itsekin ostin perjantaipuskana ekat tulppaanit. Ihania koruja. Arvonta vaan pystyyn, minä ainakin odotan! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Sanon kyllä sekä keväälle että arvonnalle :D Kauniita ovat tulppaanit. Sellaisia minullekin ensi viikonlopulle!

  VastaaPoista
 3. Tekemäsi korut on tosi kivoja ja niin on arvonnatkin 😊

  VastaaPoista
 4. Kevät kuulostaa erittäin hyvältä :D samoin arvonta. Just ovat miun maun mukaisia koruja.
  Tulppaanikimppuja olen kaupassa katsellut ja mieli olisi tehnyt ostaa. En vaan ole jaksanut tehdä perusteellista siivousta - tuntuu että tulppaanien tulo taloon edellyttäisi sitä tällä hetkellä - tasot notkuu taas kerran kaikkea. Vielä kaksi viikkoa tammikuuta - itselle tammi- ja marraskuu tuntuvat olevan kitukuukausia - loppumattoman pitkiä ja pimeitä ;)

  VastaaPoista
 5. Kääk, keltaist pallot ja maatuska ovat niiiin minun näköiseni. Ihania! Olet taitava!

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä keväästä kuin sinä, vaikka jokainen vuodenaika on sen koittaessa jo odotettukin, niin kevät on lisääntyvän valoisuuden ja heräävän luonnon vuoksi kuitenkin se paras.
  Oi, ihastuin oitis noihin korviksiin, joten joo, arvontaa kehiin! (tai sitten myyt mulle parin, oon pitkään etsinyt uusia korviksia, mutta mitään kivaa ei ole kohdalle tullut, nuo ottaisin heti!). :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat korut! Arvonta kiinnostaa kovasti. Tänään lenkillä linnut lauloivat jo niin keväisesti :) Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 8. Kyllä onkin keväisiä kuvia, ihanat värit!!! Ja arvonta olisi kiva juttu!

  VastaaPoista
 9. Kivaa kuulla, että tykkäätte :) Arvontaa pukkaa siis piakkoin.

  VastaaPoista
 10. Kiva, kun olit jättänyt kommentin blogiini, niin löysin tämän sinun kivan ja idearikkaan blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas mukava kuulla :) Minä tuun sinun blogiin uudestaankin.

   Poista
 11. ♥niin ihana koti, tulppaanit, korut...Ja arvonta :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos visiitistä blogissani, osasin tulla tänne Ketunkoloon piipahtamaan. Aivan ihanat ovat korusi, koirasi ja kaapinovesi ainakin. Tavataan taas!

  VastaaPoista
 13. Onpa tosi viihtyisän värikäs koti! (Ja paljon kivoja ideoita!)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania värejä ja tosi kauniita koruja :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.