tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tule ystäväksi näin, kaveriksi nimittäin / uusi, vanha lamppu.


Taas tapahtui jotain, mitä olen niinniin monesti miettinyt ja kerran ainakin tänne kirjoitellut. Kuinka usein olen miettinyt keltaista lamppua makuuhuoneen lampulle kaveriksi ja aina vain uskonut sen oikein löytymiseen ja tadaa : arvatkaas mimmoinen lamppu meidän seinällä nyt on? Lampun sain lahjoituksena, hyödyttömänä ja ilman yhtään killinkiä. Niin, kun jotain oikein uskoo ja malttaa odottaa niin monesti usko ja odotus palkitaan. Värit kuvissa heittelee, mutta eipä ole niin justiinsa.


Aiemmin kirjoitettuja ajatuksia vastaavasta voit lukea lisää täältä.Lupiini alakuvassa muistuttaa juhannusviikosta. Juhannusviikko täällä meillä on ainakin usein lupiinien kukinnan kauneinta aikaa.

-Miia

28 kommenttia:

 1. Voi - meillä ei vielä kuki. Juhannusruusutkin tiukassa nupussa. Jospa se tästä lämpenis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä antaa kyllä tänä vuonna odottaa. Toivottavasti teilläkin pian jo kukkii ja meilläkin toivottavasti kohta enemmänkin.

   Poista
 2. Iik, miten ihanat keltaiset lamput!

  VastaaPoista
 3. Juurikin tänään bongasin meidän paikalliselta samanlaisen keltaisen retrolampun kahdella eurolla, tosin jätin pöytään koska ei ole tarvetta... Hienoja ovat molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä heti mietin : voi ei, pitäsköhän Sannan hakea se minulle ja lähettää- Hitsi kun postit on niin arvokkaita.

   Poista
 4. Kivat kesäisen keltaiset lamput ☺ näinhän se useasti käy että kun jotain toivoo ja jaksaa varttuu se toteutuu jos on tarkoitus. Iloista Juhannuksen odotusta oli sää mikä hyvänsä! T. Päivi

  VastaaPoista
 5. Ihana parivaljakko! Tuollainen seinälamppu meilläkin on, kaverini sen minulle lahjoitti.

  VastaaPoista
 6. ♥oi ei mitä ihanuuksia, ja hi-hiii...tää on niin hauskaa, kun kaikki "palaa"...mulla oli tasan samanlainen työvalo...mutta miksiköhän sitä 70 luvulla kutsuttiin?..en muista, mutta se oli super-hieno uutuus. :) Ihana on nytkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele mitä aarteita ollu jo vuosikymmeniä sitten :)

   Poista
 7. Ihana yhdistelmä tuo punasävyinen Kiurujen yö ja nuo kaltaiset valaisimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Meillähän on myö keltainen kiurujen yö ja punainen lamppu.

   Poista
 8. Ihanat kuvat ja lamput ♥ mulla on samanlainen työvalo, mutta se on tumman vihreä. Se on vielä ukkokullalla huollossa, mutta ehkäpä saan sen juhannuksena kiinni työpöytääni =)

  VastaaPoista
 9. Kylläpä onkin hieno lamppu! Minä aina ihastelen teidän värikylläistä kotia <3 osaat käyttää taidokkaasti värejä sisustuksessa ja pukeutumisessa!

  VastaaPoista
 10. Ihanat ovat lamput. Meillä on tuon tyylinen seinälamppu valkoisena ja sen kaveriksi voisin ottaa sitten tuon saman pöytävalaisimen valkoisena. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 11. Aika herkku yhdistelmä toi tapetti ja lamppu, nams!

  VastaaPoista
 12. Oijoi, ihanaa kun saa jotain toiselle tarpeetonta ja itselle niin ihanaa. Kivat ovat lamput, tuollaista pöytämallia itsekin toivon tielleni. Yksi jo oli, mutta oli liian hinnakas makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näitä kyllä näkee hyvinkin arvokkaina, mutta usein hyvää kannattaa odottaa ja voi tupsahtaa eteen halvalla tai ilmaisenakin :)

   Poista
 13. Hei apua, mä haluan nyt kommentoida ihan jokaiseen sun postaukseen. Miten voi mennä sisustusmaku näin yksiin!! Juuri näytin samanlaisesta lampusta miehelle kuvaa, et meille si makuukamariin tämmöset, ja noi punaset kiurut seinään :D Ja sultakin löytyy keltainen kettureppu, ja koiria, jaja. Hauskaa!

  www.lily.fi/blogit/inkaliljoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pelkästään ihanaa jos saa tämmösiä kommentteja ja on ihan mahtavaa huomata samalaisia sisustusmakuja ja monesti sen myötä jo muutenkin samanhenkisiä ihmisiä <3 Tykkään tosi paljon, että löysit tänne ja lähenkin samoiten kurkkimaan sinun blogia :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.