tiistai 25. lokakuuta 2016

Ensilumi


Hei syksy, minnekkäs kipsuttelet, kuivin jaloin talveako kohti? Tänään satoi ensilumi,kyllä ensilumi, räntäinen ja nollan rajoilla keikkuva. Rakastan talveakin, tai ainakin kovasti tykkään talvesta mikäli on kunnolla lunta ja kirpakka pakkanen. Silloin talvesta pidän kun lumi natisee kengän alla ja posket on ulkoilusta punaiset. 

Harmillisesti talvet on nykyään usein plussan rajoilla kieppuvia, loskaisia ja harmaita. 

Aina sopii toivoa josko tämä talvi olisi kuitenkin valkoinen talvi. Hrrr, hankikantoinen ja kylmä <3

Kumisaappaat on tämän syksyn aikana jäänyt lähestulkoon käyttämättä. On ollut tosi kaunis syksy kaikkiaan.

Täällä kovasti lämmitetään leivinhellaa ja saunaa, pihistellään sähkössä. Viiko sitten saatiin tilaamamme uusi takka kotiin. Takka, jossa oli lasi valmiiksi halki. Nyt sitten odotetaan uutta lasia kotiin ja näissä reklamaatioissa ei tunnuta kovin kiirettä pitävän. Sanonpahan vaan. 

Muuten syksyllä täällä on mm tutustuttu Japanilaiseen shindo venyttelyyn ja hoitoon, vietetty aikaa hyvässä seurassa, kestitetty vieraita, kuunneltu livemusiikkia, haaveiltu kolmannesta koirasta ja syöty hyvin. Arkea on paiskittu  lyhyillä yöunilla ja unta tankattu vapaina aamuina.

Huomenna minilomalta takaisin töihin, mutta sitä ennen terveisiä taas tännekin pitkästä aikaa :)


Naulakko kirpputorilöytö syksyltä

9 kommenttia:

 1. Kyllä taitaa nyt tulla kumppareille käyttöä! Harmitus tuo takkajuttu :( Voi, kun saisikin takan! Elävän tulen tuijottelu on niin rauhoittavaa. Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, lasi ei ole tullut vieläkään, mutta annetaan nyt viikon kulua. Kynttilöitä on sen sijaan pitkin poikin kotia, tänäkin iltana.

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta blogimaailmankin puolella! Syksy on kyllä pidellyt meitä kuin kukkaa kämmenellä, olisiko liikaa vaadittu, että skipataan se loskapaska ja siirrytään suoraan lumiseen postikorttimaisemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi <3 No juu, plus miinus nollat minun puolesta myös skipaten ja kunnon kipakka talvi pitkälle kevääseen. Tai no, vaikkapa maaliskuun alkuun.

   Poista
 3. Kuivan syksyn jälkeen oli jo unohtanut, miltä koira näyttää kurakeleillä. Eilen sen sai taas kokea, yöks. Mitä mitä? Mistä koirasta siellä haaveillaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi rescue koirista taas. Olen pakahtua mietinnästä, mutta katsotaan nyt vielä hetki ja punnitaan järki ja tunteet suht tasapainoon.

   Poista
 4. Täälläkin saatiin jokunen lumihiutale, mutta maahan ei jäänyt. Itsekin odotan valkoista talvea. Sellainen -5 astetta olisi sopiva mulle. Lumi pysyisi maassa, mutta ei olisi liian kylmä. Kivaa viikonjatkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuivan syksyn jälkeen vesisade ja räntä tuntuu nyt inhottavalta. Toivotaan todellakin lumista ja oikeaa talvea!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.