lauantai 17. toukokuuta 2014

Keittiö

Viime kirjoituksen jälkeen lukijani Kirsikka ihanasta blogista Aamukahvia ja iltateetä sekä arkea ja unelmia niiden välissä kysyi keittiömme koko kuvaa. Tässä tulee :) Kuvat on hämäriä, mutta nyt sattui sopiva rako kuvata ja kirjoittaa, eikä päivän ihan mahtavan ihana aurinko osu enää keittiöön saakka.Leivinuuni on ainaisen mietinnän alla. Jättäisikö sen noin vai laittaisiko valkoisen maalin päälle. Nyt enemmän nykyisen kannalla.

Siivouskomeron  ovi ja alakerran ovi kaipaa karmeja vielä. Mutta ajallaan, ajallaan..
Keittiöhän on remontoitu meidän aikana täysin, niinkuin koko muukin talo. Kaapit ovat Novartin mallistosta ja kaappien asettelussa meitä auttoi Novartilla työskentelevä keittiösuunnittelija sukulaisemme. Tykkäämme ja käytämme keittiötämme enemmän kuin paljon. Yläkaapittomuus on sopinut meille hyvin, kun tämä tyttö tykkää keräillä nättejä asioita ja pitää niitä esillä.

Keittiökuulumisten lisäksi tänne kuuluu hyvää muutenkin. Eilen olin työkavereiden kanssa veneilemässä, saaressa nuotiolla ja kuppiloissa. Voi kun meillä olikin ihana ilta ja hyvä yhteishenki. Tänään mies on vuorostaan aamusta alkaen ollut työkavereiden kanssa menossa ja saapunee vasta yön viimeisinä tunteina. Aurinko on paistanut koko päivän niin lämpimästi ja näin jatkunee seuraavatkin päivät.

Lämpöä viikonloppuun toivoo Miia

14 kommenttia:

 1. Ihana keittiö teillä! Valkoiset kaapit ja tasot luovat niin raikkaan tunnelman ja yläkaappeja ei kyllä tarvitsekaan kun hyllyillä koreilee tuollaisia kaunottaria. Mukavaa viikonlopun jatkoa. Huomiseksi luvataan hellettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, samaa mieltä :) Ja kylläpä olikin helle. Nyt sisällä ensimmäistä kertaa tänään, kelpaa ulkoilla.

   Poista
 2. Todella ihastuttava keittiö! Nuo avohyllyt ja leivinuuni, oijjoi :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tästä! Nuo avohyllyt tekee niin raikkaan ilmeen, että ei voi kuin huokailla. Tosi kiva ja avohyllyjen esineitä muuttelemalla saa uutta ilmettä varmasti helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselleis. Minähän olin ihan otettu kun ensimmäistä kertaa joku kysyi kuvaisinko jonkun tietyn paikan ja tottakai kuvasin :)

   Poista
 4. Ihanat nuo vallilan istuintyynyt tuoleineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin :) Uusimpia juttuja meidän keittiössä nuo.

   Poista
 5. Hurjan kaunis keittiö teillä ja kiva blogilöytö ;)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis keittiö...tykkään todella paljon! Ja tuo punainen väri antaa ryhtiä valkoiseen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän makuun ei kokonaan valkoinen keittiö sopisikaan, mutta noin kaappeina passaa oikein hyvin :)

   Poista
 7. Komppaan edellisiä. Ihana keittiö! Ja kivat nuo Riihimäen lasipurkit kynttilöiden kanssa. Itse kiikutin taas yhden purkin pihakirpparilta kotiin. Mistä tuo kiva vihannestaulu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Riihimäen lasipurnukoita ei kai voi olla liikaa. Tuo kiva juliste on Mokosta. Meillä on toinenkin samantyylinen, löytyy kohdan ' Tämmöiset tuli ' alta. Itseasiassa meille tulee viikonloppuna kolmaskin samantyylinen sieltä. Kannattaa kurkata :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.