sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kiitos.


Heippa. Tosi pitkästä aikaa.

Päivät kuluu, viikot vierii ja kuukaudet kulkee hujahtaen. Ja niin se vain on, etten saa tänne blogiin enää kirjoitettua. Monesti mietin, että olisikin kiva taas innostua tästä, mutta niin ei vain tunnu käyvän. 

Täällä on kaikki hyvin. Kesää kohti kurkotellaan, pihaa kuopsutellaan kädet karrella, eletään arkea kuin juhlaan ja kotiin on tullut uusi lemmikki. Uusi lemmikki on sekarotuinen, pieni ja vikkelä Aino. Tässä blogin viimeinen kuva, Ainosta.

Tästä lähtien minut tavoittaa insgramista terveinmiia nimen takaa. Blogissa laitetaan pillit pussiin ja pussin suu kiinni. Ainakin toistaiseksi jätän tämän auki, mutta ajatus on, etten tänne enää kirjoita. Tämä oli mukava ajanviete niin kauan kuin tätä kesti. Kiitos ohimenneille ja mukana kulkeneille. Palataan kenties siellä instagramin puolella?

<3 Miia


9 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta blogista! <3 Pysyn mukana Instan puolella. :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin Instassa vielä tavataan ❤️ Harmillista, että blogi jää, mutta onneksi ei sinun ihanat kuvasi ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle!
  Itse olen myös toisinaan miettinyt blogin lopettamista silloin kun tuntuu ettei löydy mitään kirjoitettavaa ja postausvälit venyvät pitkiksi. Mutta sitten olen vain ajatellut, että katsellaan mitä tuleman pitää. Rennolla otteella, ilman paineita. Ja edelleen juttua tuntuu riittävän. Instagram on vain niin paljon helpompi tapa jakaa kuvia ja se meinaakin sivuuttaa blogin.

  Tavataan instassa! Kuviasi on ihana katsella!

  VastaaPoista
 4. Sääli, mutta kiva että instan puolella pääsee kurkkaamaan kuulumisia! Mukavaa ja lämmintä kesää toivottelen sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tavataan Instassa ihanien kuviesi parissa! <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.