keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tämän kuvan myötä..

Tiedättekö mitä? Meille tulee TADAA järjestelmäkamera! Ihan mahtavaa. Tuo on kuulkaas pitkäaikainen haave ja nyt se on tilattu. Tänään ajattelin, että yksi kauneimpia asioita on kukkivat omenapuut. Kukkia kuvaillessa joka kulmasta en saanut yhtäkään niin hyvää kuin toivoin ja taasen se sama ajatus jylläsi mielessä " Kuinka yksityiskohdista haluan tarkempia kuvia " Sitä sitten facebookissa pähkäiltyäni mies tuli viiden minuutin päästä kotiin ja sanoi, että järkkäri on tilattava ja on jo katsonut millainen tilataan. Siis tuo oli nyt sellainen yhttensattuma ja ajatusten kohtaaminen ettei kerrassaan enää voitu jättää tilaamatta. Hän ei ollut siis nähnyt kirjoitustani tai kuvailujani, saati että oltaisiin moneen viikkoon puhuttu kamerasta yhtään mitään. Nyt ei muuta kuin odottamaan. Olen niin onnellinen.


Mukavaa viikkoa kaikille ja viikonloppuna sitten Siivouspäivään ( http://siivouspaiva.com/ ) kaikki ketä ajatus miellyttää ja ketkä pystytte. Minä lähden Helsinkiin tyttöjen reissulle ja kierretään tori jos toinenkin :)

8 kommenttia:

 1. Onnea kamerasta - minullakin sama haave- vielä saan odottaa tovin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eikös se niin ole, että hyvää kannattaa odottaa :)

   Poista
 2. Onnea uuden kameran johdosta! Omalla järkkärilläni kuvaaminen vielä opiskeluasteella ja kameran hienouksista en saa vielä kaikkea irti. Kesällä kun on enemmän aikaa pitää paneutua ohjekirjan saloihin ja harjoitella urakalla.
  Helsinkiin suuntaan minäkin löytöjä tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy kyllä todella ajan kanssa paneutua kameran saloihin, että saapi kaiken hyödyn irti ja hienoudet opittua. Mukavaa Helsinkiä myös sinulle :)

   Poista
 3. Ihania suunnitelmia, sekä uusi kamera että siivouspäivä!

  VastaaPoista
 4. Hyvä päätös :) tosin itsellä vieläkin opetteluvaiheessa tuon järkkärin kanssa... Täällä jäi siivouspäivä väliin - jopa kotona ;D toivottavasti teillä oli onnistunut reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana reissu :) Nyt arkeen takaisin ja odottamaan kameran tuloa :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.