lauantai 3. toukokuuta 2014

Ikiomaksi

Siis herrajesta! Olen niin innoissani muutamasta tavarasta, etten tiedä onko luonnotonta olla näin onnellinen materiasta. Toisaalta on ainakin niin kierrättämällä kierrätetyt ja vuosia nähneet nämä tavarat, etten huonoa omatuntoa kanna yhtään. 

Kävin eilen ystäväni luona, joka kysyi haluisinko muutaman tavaran? Ai, että halusinko :) Tässä nämä ihanuudet vuosien (?) pölyissä, kun en malttanut pölyjäkään pyyhkiä, koska kuvat
oli saatava. Lampun tosin pyyhin pahimmista pölyistä, mutta muita en muistanut pyyhkiä, ennen kuin kuvat oli jo koneella. Meillä on tämän ystäväni kanssa hyvinkin sama maku, mutta hällä ei kuitenkaan ollut näille käyttöä, kun heille kotiin oli kerääntynyt aika turkasesti muutenkin ihanaa tavaraa. 

Siis tuo puuloota! Sehän on juuri passeli tomaateille. Nuita on meillä muutama jo ennestään, mutta muissa käytössä, niin tuo on sitten tomaattien ikioma.

Tuo isoiso kattila! Sellaista olen anopin mökillä ihaillut jo vuosia ja nyt joku tarjoaa minulle sellaista. Uskomatonta. Mullat heitin jo sisälle ja isoköynnös krassin siemenet saavat tästä kodon.

Tuo lamppu! Voi tuo ihana lamppu tulee meidän makuuhuoneeseen. Olenkin kyllästynyt makuuhuoneen lamppuun ja tämä korvaa sen mennen tullen.

Ja nuo pikkuruiset lasikipot! Eihän tuollaisia ole koskaan liikaa.

Muutenkin oli tietysti ihana tapaaminen ja nuo ovat vain tuote ystävyyden rinnalla, muttei taatusti yhtään hassumpi tuote :) Jotkut ystävyydet ovat kyllä sellaisia, että sama maku kantaa jo ties kuinka pitkälle, vaikka tottakai kemioiden löytyminen on vielä tärkeämpää.


Tämä päivä on ollu sään puolesta hyvinkin vaihteleva, välillä tulee räntää ja jopa lunta, välillä paistaa aurinko. Kuvaushetkellä aurinko oli piilossa, eikä kuvauspaikkakaan otollisin, mutta ihaniahan nämä on ja omaan makuun ehdottomasti :) 

-Miia

14 kommenttia:

 1. Ihania! Meiltäkin löytyy noita punaisia kattiloita, taidan laittaa niihin tänä vuonna samettiruusuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihania kattiloita sinullakin siis ja samettiruusut aina hyvä valinta :)

   Poista
 2. Ihana ystävä, kun raaski antaa sinulle tuollaiset aarteet..:)

  VastaaPoista
 3. Itselläni samanlainen kattila mutta pienempänä. Tuo puuloota on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aarre sinullakin siis. Häkellyttävää on, että tuon kattilan halkaisija on 39cm, aika valtava siis :)

   Poista
 4. Tavaroiden lahjoittaminen on kivaa, jos tietää toisen niistä ilahtuvan ja toki on kivaa tuollaisia ihanuuksia saadakin! Tosi kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekkin on niin helppo löytää ja ihana antaa, kuin myös saada :) Kiitos.

   Poista
 5. Ihana ystävä sinulle! Mahtis aarteet sait omaksesi :)

  VastaaPoista
 6. Oon niin ihaillu tuommosia lamppuja,ihana<3 voimitä aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteita, aarteita. Meillähän on tuon tyylinen eteisenkin lamppu jos muistat :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.