torstai 29. toukokuuta 2014

Terveisiä

Terveisiä Helatorstain vapaina :) Halusin vain moikata, vaikka ei ole sen kummemmin asiaa. 

Täällä vietetään vapaata yöhousuissa, lisäksi ompelin ( lähinnä muokkasin muutamaa kirpputorin vaatetta sopivammaksi ) ja aloitin kirjan, joka tarttui Siivouspäivän tapahtumasta mukaan. Kirja on yksi lapsuuden suosikki kirjasarjoista : Nummelan ponitallista kertova kirja Linnavuoren aaveratsastajat. Taannoin tuli puhetta ystävän kanssa lapsuuden kirjoista. Hänellä oli useampi kirja näistä ja tottakai nappasin mukaan nyt kun vieläpä ilmaiseksi sain. 

Mies pyöräytti meille mustikkamuffinit. Aivan ihania lämpimät, pehmeät, pinnalta hieman rapsakat muffinit, kylmä kaakao ja kirja. ohje muffineihin täällä. Kivaa kun mies tekee ruokaa ja on nyt innostunut leipomaankin. Joskus turhankin helpolla ruuan suhteen pääsen itse, kun toinen niin mielellään nuo hoitaa. On minullakin ruokani ja leipomukseni jotka hoidan, mutta enemmän meillä ruokaa laittaa ukkeli.


Huomenna paluu arkeen päiväksi, paluu töihin päiväksi ja passia uusimaan. Kesällä pääsee reissuun :) Niin ja josko tuo viikon viimeinen päivä jo sen niin odotetun järjestelmäkamerankin toisi.

Heipat :)

17 kommenttia:

 1. Oivoi! Ne kirjat on ihania, luin niitä myös!:)
  Oon kyllä myös kade miehestä. Juuri tänäänään kiuluttelin pitkän tovin toisen saamattomuudesta:D
  No kaikilla on puolensa. Meillä vielä niin kauhea pieni keittiö, että itekki tuskailee että mitä teen:)
  Ihanaa vapaata! Meillä iskä on kotona muksun kaa huomisen ja minä -vikaa- päivää työharjottelussa:) ! Sitte alkaa syksyllä vikq vuosi.. huhhuh.!!! Mikä tuskainen synnytys, mielummin synyttän 4 lasta samaan aikaan, kun enää käyn saman tuskase polun koulua.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ja leppoisaa loman alkua :) Viimeinen vuosi, äkkiäkös vuosi kuluu. Toisaalta tiedän pakertamisen tunteen koulun suhteen..

   Poista
 2. Ihana mies kun tuollaisia herkkuja sinulle leipoo! Minulla huomenna vapaata ja siivousta tiedossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on ollut edes vähän mukava vapaa :) Täälläkin siivoamiselle olisi tarve.

   Poista
 3. Sama meillä, mies laittaa ruokaa ja leipoo useammin kuin minä. Minä teen enemmän arkiruokaa ja hän haluaa suunnitella menuja ja kokeilla haastaviakin reseptejä. Ja sopii mulle! :) Kiva, että sinäkin saat nauttia valmiista kokkailuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin minä tein aiemmin paljon arkiruokaa. Nyt miehen työvuorot muuttuneet niin, että usein ukkeli tekee myös arkisin ruuan. Kiva myös kun saat nauttia :)

   Poista
 4. Nam! Meillä mies hoitaa lihapuolen, kun taas minä teen arkiruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin varsinkin liha on miehen bravuuri. Lie joskus pitäisi kunnon paisti ittekkin tehhä :)

   Poista
 5. Ponitallikirjat ♥ oi miten ihanan näköisiä muffineja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponitalli <3 Ja voi miten muistan, kun juuri tuo kyseinen kirja jännitti pienenä :)

   Poista
 6. Oi Nummelan ponitalli oli ihan suosikkisarja! Samoin kun kaikki, mitä Merja Jalo aikoinaan kirjoitti. Missäköhän mun heppakirjakokoelma mahtaa majailla tällä hetkellä? Voisin ottaa uudestaan luvun alle kun hevostelunkin olen nyt aikuisiällä aloittanut uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin kivoja. Hei, sitten oli se ohjelma : tallijengi tai joku. Ai että : ) Hevostelu on ihanaa, vaikken ole saanut aloitettua kunnolla aikuisena ( muka aikataulutus ja tyyriys ), mutta joitakin kertoja ratsastanut viime vuosinakin ja kovasti tykännyt. Nyt suunnittelen issikkavaellusta. Mukavia ratsasteluja sinulle :)

   Poista
 7. Miia, oot löytänyt onnellisen elämän salaisuuden: hyvä ruoka ja hyvä mies. Vai oliko se toisin päin....;) Kivaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hi, kyllä noilla pitkälle pärjää :) Samat sanat Emmuska, ruuan, miehen ja viikon suhteen :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.