sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesä kipsuttelee loppumetrejänsä..

Elokuu, elokuun puoliväli ja kesä kiirehtii viimeisiään.

Luulin tosi kauan, että kesä on suosikki vuodenaikani. Tai luulin ja luulin, niin se varmaan olikin. Ja kyllä kesästä kovasti tykkään edelleen, mutta muutama viime vuosi on kevät ollut se ehdoton ykkönen itselle ja syksy seurannut toisena. Kesä, kesän valo, lämpö ja kukinnat, ulkotapahtumat, aamupalan syöminen terassilla ja reissailu vapailla on ehdottomia, ihania ja kovasti odotettuja. Välillä kuitenkin käy niin, että kesään pistää enemmän odotuksia kun olisi tarpeenkaan. Taas kuvittelin, että vietän koko loman ulkona. Satamassa, piknikillä, pihaa kuopsutellen. En viettänyt, koska kaksi ensimmäistä viikkoa satoi oikeastaan aamusta iltaan ja muutti hieman suunnitelmia. Loppuloma meni sitten säänkin puolesta paremmin ja kaikkiaan toki loma on loma säästä riippumatta. Tämäkin loma ja kesä oli ihan erityisensä, jo naimisiinmenon ja Barcelon reissun takia. 

Kesän loppupuolella huomasin, että kyllä se tasainen arki on itselle tärkeä. Niin se on, tänäkin vuonna. Töihin ei harmittanut palata. Tänäkin vuonna kaivan villasukat hyvissä ajoin esille, tuoksuttelen viileitä syysaamuja, odotan viikonloppua ja pidän pimenevistä illoista 

Tarkoitus oli kerätä kuvia kesän menoista. Kuvia selatessa huomasin, että menoista ei ole niinkään kuvia, mutta kesän yksityiskohdista on ja monet niistä liittyvät kesän yksiin parhaisiin asioihin ; kukkiin, syömiseen ja kirpputoreihin. Tänään vietin pihalla monta tuntia ja napsin kukkia pois. En viimeisiä, mutta enää muutamat jäi vielä viikoksi, ehkä kahdeksi.

Tässä kuvia näistä, tänä kesänä ilahduttaneista. 


Mukavaa sunnuntaita ja kiitoksia kommenteista, joita sain blogin paluuseen liittyen <3

12 kommenttia:

 1. Niin, kesä on ollut ilmojen suhteen varsin oikukas. Lomailmoiksi minulle osui niin hellettä kuin sadettakin. Jotenkin sitä vielä varovasti odottelee pitkää ja lämmintä syksyä, ilman sateita. Ihanat kuvat! Nyt mukavaa uuden viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Nyt mennäänkin jo syksyn puolella varmastikin ja syyskuu näyttää kauniita puoliaan.

   Poista
 2. Ihania kuvia, mustikkamukit söpöisiä. kyllä normi arki on hyvä. Koiralla kiva kranssi kaulassa.

  VastaaPoista
 3. Mä en suostu vielä uskomaan, että kesä on ohi. Mun kesäloma alkoi meinaan tänään ja toivon edes hiukan kesäisiä ilmoja ja auringonpaistetta. Tosin loma on aina loma, oli säät millaiset hyvänsä.
  Kuvasi ovat ihanan piristäviä ja värikkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aina fiilistelenkin syksyä ehkä turhan aikaisin. Samoin jo kevät alkaa monen mielestä minusta kai talven vielä ollessa täysin päällä. Nyt syksy on kai jo kuitenkin :)

   Poista
 4. Keväässä ja syksyssä on se oma tunnelmansa, vahvempi kun kesässä. (Mun mielestä;)) Totta varmaan tuo, että kesälle on aina turhan kovat odotukset ja suunnitelmat. Ehkä pitäisi ottaa tavoitteeksi, ettei ensi kesää suunnittele mitenkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä. Pitäisi kyllä osata elää enemmän hetkessä, eikä aina suunnitella yhtä ja toista, arki kun on toisinaan turhan aikataulutettua kuitenkin.

   Poista
 5. Ihanan iloisia ja pirteitä nämä sinun kuvat :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kauniita, iloisia, herkullisia, onnellisia kuvia <3. Mun lempivuodenaika on talvi, ja odotan innolla sen tuloa.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.