lauantai 8. helmikuuta 2014

Eihän tästä kuvaamisesta mitään tule ja texmexiä :)

Mää haluan järjestelmäkameran! Tykkään kuvaamisesta tosi paljon ja sellanen pidempiaikanen haave on, että joku kaunis päivä ostasin vähän paremman kameran. Jonkunlaisen järkkärin. Siis minullahan on puhelin, jossa on yleisesti ottaen hyvä kamera, mutta eihän tuolla sellasia yksityiskohtia saa, mitä toivoisin. 

Meillä keittiö on paljon käytössä. Niin keskenään ollessamme, kuin vieraiden kanssa. Meinasin kuvailla tänään keittiötä yksityiskohtasemmin, mutta harakoillehan nuo kuvat meni. Hmm, siitäpä muistu taas tuo järkkärin tarve. No tarve ja tarve, mutta mukava se olisi. Meillä on paljon avohyllyhjä. Ainoastaan kaapilisia ylähyllyjä on yksi, mikä tekee tilan entistä avarammaksi  ja minun kipot ja kupit pääsee oikeuksiin ja esiin. Ai miten tykkäänkin niistä.

Tänään touhuttiin texmex ruokaa lauantain kunniaksi. Me syödään muutenkin mielestäni hyvin ja hyvää ruokaa, mutta  varsinkin viikonloppuisin tulee mietittyä mitä tehtäisiin. Välillä patoja ja vuokia, varsinaisia pakkaspäivien ruokia. Joskus taas, tai siis usein ruokaa, joissa on paljon juustoa, kermaa, voita..Varsinainen puhelinkuvaPuhelinkuvista onnettomin


Toinenkin tanko olisi tervetullut :)

Aarteita jo tunnearvonsa puolesta <3

Kukkakattila on kirpparin löytöjen löytö tämäkin :)
Muutamia muumejakin on, vaikka muutamista jo olen luopunutNo joo. Jos näistä ei muuta selviä, niin varmaan se, että pidän punaisesta. Nyt koirille ruoka ja sitten koirien kanssa ulos. On se muuten kumma miten tarkka sisäinen kello vanhemmalla koiralla on : Hausaa meillä ruuan 18 aikaan ja kello on nyt 18.19 niin vanhempi koira menee jo lähes seiniä pitkin :)

Moikka ja mukavaa lauantain jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Peltipurkkirivistöt ja punaiset piristykset, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Punainenhan on just hyvä väri! :D Ihanat Muumit <3 Ja ihan hyviä kuvia, sulla on niin kauniissa järjestyksessä nuo ihanuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Päivi :) Minä oon vähän tällänen " värillä ei väliä, kunhan se on punainen ", vaikka toki on muitakin kivoja, mutta jo vuosia punainen on ollut se kaikkein omin.

   Poista
 3. Saapiko tiedustella, että mistä oot hommannu nuo söötit maustepurkit? Tää niin tahtois samanlaiset! Jos vihdoin sais selätettyä ton oman maustekaapin kaaoksen. Jottain sille tarttis tehrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purnukat on Orimattilan megamyynti areenalta, mutta tuon tyylisiä oon kyllä nähny monessakin paikassa. Ikeassa, robbarissa ja missä kaikkialla. Tekstit olen naputtanut dymo-laitteella itse. Niin ja kiitos :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.