keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Haaste

Hauskaa, sain ensimmäisen haasteeni :) Haaste tuli uuden tuttavuuden, mukavan blogin, Vanhan matkalaukun puolelta ( http://vanhamatkalaukku.blogspot.fi/ ). Mielelläni osallistun haasteeseen ja kivaa tietää, että olen jonkun toisen bloggaajan mielessä.

Aloitin blogini Joulukuussa(?) ja näin ollen olenkin aika tuore bloggaaja. Tarkoitus on laittaa ylös oman elämän mukavia, tärkeitä ja merkityksellisiä asioita. Blogi on kuin päiväkirja itselle ja kiva jos tänne löytää myös samanhenkiset ihmiset. Blogia en ole tuttaville puhunut kuin muutamille, esimerkiksi facebookissa tai puolitutuille en ole tästä maininnut mitään. Löytäköön he tai ei, vaikka toki salaisuus ei ole milläänlailla. On ihanaa kirjoittaa sillointällöin myös ihmisille, joiden blogeja seuraan. Mieltä lämmittää jokakerta myös, jos joku on laittanut sanan tai pari omalle sivulleni.

Kirjoittelen yleensä, lähes aina, makuuhuoneessa sängyllä. Toisinaan myös sohvalta, mutta kyllä sänky monine tyynyineen houkuttaa uppoutumaan koneen kanssa sohvaakin enemmän. Onhan minulla työpöytäkin, lähinnä askarteluun ja ompeluun, mutta olen kuitenkin enemmän tällänen pehmeän paikan typykkä. Koira tai koirat on yleensä aina jalkopäässä myös kirjoittelun ajan, niin myös kuvissa.

Hei, haluan olla aina mukana t: Aadolf. Takana myös kone, punainen tietty. Muuta en niistä niin tiedäkkään t: Miia

Heippa :)

Ollaan täälläkin ja omistakin on t: Annu ja Aadolf
Heitän haasteeni Blogiin Oranssi omena. Kiva blogi ja ensimmäisiä, joita olen alkanut säännöllisesti seuraamaan.

Toinen haaste blogiin Punainen pihlaja. Jos on punainen ja jos on pihlaja, niin ei voi olla kuin ihana :)

Ja sitten vielä haastan Ruusukummun Irmastiinan, on ihanaa kun on seuraaja, joka aina tai ainakin monesti laittaa sanan tai kaksi, lämmittää minun mieltä :)

Mukavaa keskiviikon jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Arvaa mitä Irmastiina? Just olin lisäämässä sinut haasteeseen mukaan. On ihana kun viitsit usein laittaa sanan tai pari, se lämmittää :)

  VastaaPoista
 2. Apuuva! Kiitos - haaste vastaanotettu :) Rapsutuksia söpöisille koiruleille!

  VastaaPoista
 3. Multa puuttuu nyt vaan talo mistä pitää blogia; D. Mä en enää olis mitää "mamma-blogi" tyyppiä.. huh. Mäy. Millon saan talon.. ? (Mä niin haluan jo kouluun ja valmistua!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvää tulee. Toivottavasti saat jossain vaiheessa talon josta pidät blogia :) Talon tai sitten haaveilemasi koulun. Ja ainahan voit aloittaa muistakin jutuista kirjoittelemaan. Itsellä nämä aiheet näköjään menee vähän asiasta toiseen :)

   Poista
 4. Voi, kiva kun vastasit haasteeseen. Ja suloisia koiruuksia siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti vastasin :) Kiitos koirien kehuista, he ovat :)

   Poista
 5. Samoja ajatuksia bloggailusta, minäkään en ole juuri tutuille blogista kertonut, ja kivaa on, kun joku uusi tuttavuus vierailee blogissa ja aika pienessä ajassa on löytänyt mukavan tuntuisia bloggaajia.
  Ihanat kyllä nuo koiruudet, koirakuumeeni alkaa nousta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukava tunne, jos on tullut uusi lukija. Omaan pieneen blogiin :) Koirat on mahtavia ystäviä kyllä. Toivottavasti saat oman, jos kuume nousee korkeaksi :)

   Poista
 6. Voi ei mitä ihania karvaturreja! Ja kiva uusi blogituttavuus, jään lueskelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania. Tuossa he taas kököttää kainalossa. Kiva, jos jäät seurailemaan :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.