sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Maalari maalasi..

Maalari maalasi kolme tuolia ja saunan :) En malta olla laittamatta väliaika päivitystä tuoleista. Ai jee miten noista tulee mahtavat kun ovat valmiit. Näen jo niin sieluni silmin valmiina 2 punaista, 2 valkoista ja yhden mustan tuolin keittiönpöydän äärellä. Tyynyinä marimekon ryijy nimisestä kankaasta ommellut päälliset. Laitan näihin vielä kiiltolakan päälle niin johan on toimivat ja koreat. Sitten vaan metsästän pöytää edelleen. Pitkää, leveää, valkoista ja oikealla tavalla kulunuttakin. Vaihtoehtona on tehdä myös itse, mutta toistaiseksi mielummin ottaisin valmiin ja kierrätetyn.

Niin ja viime viikonloppunahan mies sutasi saunaan uuden maalin. Alkuperäinen kuva on todella onneton, mutta kyllä tuosta eron näkee.


Salama tekee tepposia värille. Oikeasti väri ei ole noin laikukas. Mutta luonnonvalo, luonnovalo täällä sinua kaipaa eräskin tyttö

Muutenhan meidän sauna on muuttunut paljonkin remontin myötä. Laitampa vielä nämäkin kuvat, mistä näkee lähtötilanteen ja nykyisen.

Tästä lähdettiin ( Alin penkki nykyään olohuoneen pöytänä )

Tähän tultiin :)
Eli maalaillessa ja kotoillessa on mennyt tämä viikonloppu. Niin ja eilen oltiin ulkona syömässä ja hohtokeilaamassa muutamien ystävien kanssa. Triplatreffit ja kivaa oli. Kuppilassakin pistäydyttiin, mutta kotona oltiin suht hyvissä ajoin.  Mukavaa on se, että miehen kaveri on mennyt japanilaisen naisen kanssa naimisiin ja viime vuosina on vähän kuin pakko ollut puhua myös englantia, minkä suhteen olen aiemmin ollut epävarma. Nykyään jo luonnistuu kummempia jännittämättä. Höpsöä ajatella kaikkia kielioppivirheitä, mutta ennen mietin nuita paljonkin. Toki tämä ystäväin jo puhuu Suomeakin jonkun verran ( Jos näin asiasta miljoonanteen hyppäsin ).

Heissan ja mukavaa sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa :)

11 kommenttia:

 1. Voi jestas sentään, nuo tuolit näyttää aivan mahtavilta :) niin ja sauna näyttää hyvältä kans!

  Terv. Tiina

  VastaaPoista
 2. Niin on iloisen näköiset tuolit - kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija täällä, kivanoloinen-ja näköinen blogi sinulla :)!

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniit tuolit!:) ja ihana värikin! !

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on suuri muodonmuutos saunalla...ja parempaan päin..:)
  Tuolit on, kuin karkki!!

  VastaaPoista
 6. Ooo, kiitos paljon ihanista kommenteista <3 Ja muutamalle uudelle lukijalle kovasti tervetuloa, toivottavasti viihdytte :)

  VastaaPoista
 7. Tuolit ovat aivan ihanat ja tosiaan vielä piste i:n päälle, jos niihin tulee Marimekkoa;).
  Mullakin on tuon enkun kanssa vähän sama homma. En ole pitkään aikaan sitä käyttänyt ja kynnys on taas kasvanut. Ennen tarvitsin sitä töissä ja silloin se oli paljon helpompaa. Tosin minä kammoan enemmän ääntämistä kuin kielioppivirheitä. Tuntuu, että puhun kuin Mika Häkkinen..Toisaalta pääasia, että tulee ymmärretyksi ja ymmärtää muita.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja elekielelläkin pärjää aika pitkälle :) Kiva kun olet käynyt Katjuska blogissani, Kirsikka onkin pyörähtynyt silloin tällöin :)

   Poista
 8. ihanat tuolit ja hauska kun eri värejä:)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.