torstai 20. helmikuuta 2014

Pinnatuolit" Toisen romu voi olla toisen aarre ", Mää en kai koskaan kyllästy tuohon sanontaan ja niin se vaan on. Onneksi avasin suuni oikeassa paikassa, oikealle ihmiselle. Olen jo pitkään haaveillut pinnatuoleista, oikein sellaisista aidoista. Meillä on nytkin kivat tuolit ja pinnasetkin vielä, mutta tämän päivän jälkeen on 5 tuolia lisää. Sain nuo ihanuudet ilmaiseksi ystävältäin joka oli lopen kyllästynyt tuoleihin. Ja juu ilomielin tietysti otin. Lauantaina aion kunnostaa tuoleja ja maalata 2 uudestaan valkoisella, 2 punaisella ja yhden mustalla. Mukavat ja nätit istuinpehmusteet tarvitaan tietty myös. Enää puuttuu vain se iso, pitkä ja vanha pöytä tuolien keskelle, vaan kyllä tuokin lie ennenpitkää löytyy :)
Mukavaa iltaa muillekkin. Palaan maajussien pariin. Lempiohjelmiani tuo ja hitsi kuinka aurinkoinen tuo Vilja tuolla on, kuinka hyvä vaikutelma ihmisestä voi tulla :)


-Miia


8 kommenttia:

 1. On :) Meillä nuo nykyiset on tuollaisia uusia, vaikkakin kivoja. Mukava saada nämä alkuperäisetkin ja tarpeellisetkin kun pöytä löytyy..

  VastaaPoista
 2. voi että ihanaa kun löysivät teille tiensä:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on! Punaiset tuolit kuulostaa just hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, pitää taas kuvailla sitten :)

  VastaaPoista
 5. Minullakin joskus ollut kyseiset tuoli - lapsuuskodin peruja - sitten lähtivät lasten matkaan jossakin vaiheessa. Niin samaa mieltä Viljasta :) ylipäätään koko ohjelma on tosi kiva.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin oli lapsuuskodissa pinnatuolit ainakin osan aikaa :) Maajusseista tulee hyvälle mielelle. Tästä muistankin katsoa nettiekstrat.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.