maanantai 24. helmikuuta 2014

Voiton huumaa..

Minä voitin, minä voitin :) Oon jotenkin ajatellut aina, tai ainakin tosi usein, etten ole voittaja tai ettei minulla kummoinen tuuri ole mitä arpoihin tai muutenkaan onnenkantamoisiin tulee. Onhan minulla asiat hyvin ja paljon minulla on, mutta moni hyvä asia ei ole milläänlailla itsestäänselvyys. Ainakaan en ole ollut tyttö joka voittaa tuon tuosta, tai tämän tästä. Nyt on kuitenkin kai alettava lottoamaan sillä tsadaa : kolmen kuukauden sisällä tuli jo toinen arpavoitto ja kaikkiaan olen ehkä neljään osallistunut, että aikasen hyvä suhdeluku kyllä :) Voitin aivan ihanaa ja minun näköistä käsityötä blogista http://kotonaanninkanssa.blogspot.fi/. Olipa ihana piristys maanantaihini. Kuvaa en uskalla luvatta laittaa, muttta suosittelen tuota blogia ehdottomasti, jos jotakuta nätti käsityö kiinnostaa.

Tuossa muutama kuukausi sitten voitin arabian facebook sivuilta paratiisi sarjan litran kaatimen. Voi miten olin tuostakin onnellinen. Kilpailussa piti kertoa muisto, joka liittyi kyseiseen sarjaan ja tuota kautta voiton sain. Omaan muistooni liittyi rakas edesmennyt isotätini, jonka vuoksi häneltä peritty kippo ja kupponen on kovin rakkaita. Sarja on kaunis, mutta ehkä en itse ostaisi tuota, mutta toki oikein mieluisalta ja nätiltä nuo kuitenkin näyttää.


Yritin ottaa muutaman kuvan kannusta, niin arvatkaas vaan ketkä ne taas niin tomerana olivat mukana näissäkin :)

Varsinkin tämä kaveri on varsinainen linssilude ja jokapaikan höylä :)

Luulen, että koirat katsovat kohti kevättä, vaikka usein meillä on jompikumpi vahti ikkunan ääressä muutenkin.
Olipa mukava piristys. Jotenkin alakuloa ollut tässä päivässä. Johtunee 5.30 herätyksestä ja harmaudesta sekä pimeydestä. Jestas miten odotan kevättä ja valoa. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

-Miia

6 kommenttia:

 1. Voi onneaq...tuo kannu kelpais minullekin!

  VastaaPoista
 2. Ennätin lähettää paketin sinulle jo tänään. Kiva jos voitto oli sinulle mieluinen. Paratiisiastioita keräsin muutama vuosi sitten ja omistankin niitä aika paljon. Harvoin vain tulee niitä käytettyä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa. Täällä ilolla odotetaan. Mukavaa myös se, että olet tehnyt vastavierailun :)

   Poista
 3. Hei :) . paratiisi on nimensä veroinen.,, vaikka ihan se ehdoton lempparini onkin jo pitkään ollut marimekon siirtolapuutarhamukit - niistä tulee arkikahvit juotua,,, tosin käytän yhtä severeenisti paratiisiakin..mutta fiiliksen mukaan. Kauniit astiat on heikkouteni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tykkään kauniista astioista ja myös siirtolapuutarha on ihan tosi kaunis :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.