lauantai 20. syyskuuta 2014

Remppatikkaat

Oon pidemmän aikaa ( useamman kuukauden ) tuuminut meidän remppatikkaista hyllyä. Tänään viimein sain raijattua tikkaat autotallista sisään ja tadaa : Pidän. Tuohin nuo saapikin jäädä. Huone on meidän pikkuhuone ja vähän ollutkaan esillä blogissa. Kylläpä saattasi joku puistella päätä tästä sisustusratkasusta, mutta nuo sopii meille aika kivasti ja mikäpä sen tärkeämpää, kuin se, että itse tykätään :)
Lopuksi vielä ihanat kukat, jotka ystävä toi maanantaina ja jotka ovat kauniita näin lauantaina edelleen <3

Viikonlopun jatkoja :)

-Miia

19 kommenttia:

 1. Justiinsa kivat! Haaveissa olisi löytää sellaiset vanhat puiset tikkaat, saisi olla mieluusti paljon maalinroiskeitakin :) Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sellaiset puiset oisi myös niin ihanat. Meillä on makuuhuoneessa heinäseiväs tikkaat ja niiden tilalle tuumin vielä tuollaisia, tai sitten juurikin puisia :)

   Poista
 2. Meillä jäi kerran vastaavat lainatikkaat olkkariin hetkeksi aikaa ja nekin alkoi jo näyttää aika kivoilta... Nää on aina kivoja, kun esine saa jonkin uuden käyttötarkoituksen. Onko tuo punainen lehtiteline kelkka, joka tapauksessa, ihana ja kiva koko huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Punainen lehtiteline on tosiaan vanha kelkka. Kirpparilöytö sekin. Meilläkin nuo tikkaat jäi alun perin johonkin näytille rempan jäljiltä ja siitä se idea silloin syntyikin :)

   Poista
 3. Minäkin tahtoisin sellaiset puiset maaliroiskeella, mutta olen harkinnut,että jos sittenkin tois sisään juurikin nuo mitkä sinä toit - kirjat on nimittäin katonrajassa ja olen jo unohtanut, että mitä siellä onkaan -eli yritän tässä sanoa, että on hyvä ratkaisu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kauniit ja vielä helposti käyttöön otettavissa. Toivottavasti löydät puiset tikkaat, meillekin olisi tervetulleet sellaiset. Maaliroiskeilla tietysti mielellään myös :)

   Poista
 4. ♥Tosi kivat, samoin kuin kaikki muukin!

  VastaaPoista
 5. Onpa kivan näköiset nuo tikkaat! Ja toi ketsuppitaulu on kans hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kovasti tykkään myös molemmista :) Kiva kun olet kirjoitellut <3

   Poista
 6. Remppatikkaathan näyttävät teillä hyvältä. Mistähän minä löytäisin omat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, toivottavasti löytyy jos niin tahdot :)

   Poista
  2. Ei mitkään helpot löydettävät. Pääsisinkin tädin miehen työkaluvajaan heidän kesämökillään. Sieltä voisi löytyä yhtä ja toista muutakin kuin tikkaat :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kun olet käynyt ja laittanut viestiä :)

   Poista
 8. Sullahan on aivan ihana blogi! Kuvasi on jostain hirmuisen tuttu... Et Forssan tienoolla satu asuttamaan itseäsi?

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti :) En asu Forssassa tai ihan lähelläkään. Lahdessa asun. Mukava jos käyt uudestaankin <3

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.