perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kauniita unia, oman kullan kuvia.


Kun kissat on poissa niin hiiret tanssii pöydillä. Eipä : kun mies on poissa niin koirat nukkuu sängyssä. Olenko näkevinäni Annukan suupielessä pienen hymynhäivän " Tiesinhän tämän. "
Täällä oli todella myrskyisä aamupäivä minun ja tekniikan välillä ( niin, kuulostaa hassulta ja nyt jo naurattaa, silloin ei ), mutta niin vain myrsky laantui hyvän ruuan ja hyvän ystävän seurassa. Huomenna uusi aamu ja uusi päivä. Kauniita unia siis toivoo Miia ja karvatassut.

Ps : Muutama uusi lukija : Lämpimästi tervetuloa <3


11 kommenttia:

 1. Niin se vaan menee:) meillä Rasavili nukkuu aina vuoteessamme, mutta kun mies on työmatkalla, koiruliini tunkee pään isännän tyynylle! Joskus talvipakkasilla olen yllättänyt töistä tullessani koiran umpiunesta päiväpeiton ja täkin alta omalta paikaltani. Mukavuuden haluisia lurjuksia nämä koiraneidit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin koirat tai varsinkin Annu suorastaan kaivautuu täkkien alle ja tyyny on aina ehdoton nukkuessa. Asettelen tyynyn rinsessan pään alle ja sitten myö tytöt otetaan torkut.

   Poista
 2. Hahha, NIIN totta! :D Tosin meillä on viime viikkoina lipsuiltu tuosta kirjoittamattomasta säännöstä (ettäkö koirat muka eivät nukkuisi sängyssä) sattuneesta syystä aika paljonkin. Ei taida olla enää paluuta entiseen... ;) Kaunista huomista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sellainen syy nyt, että koiran on oikeastaan ehdoton olla lähellä, myös öisin <3 Aamu alkoikin vauhdikkaasti kun meidän Aadolfilla oli maha ruikulilla ja herätti emännän hyvissä ajoin..

   Poista
 3. Voi tuota onnea ja autuutta! Meillä Viivin lempipaikka on myös pää tyynyllä minun vieressä. Mukavaa lauantaita, nautitaan aurinkoisesta päivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein naurattaa nuo koirat : mitä ihmisen mieliä. Ajattele, päät tyynyllä :)

   Poista
 4. Voi suloisuus!
  Mä nukun joka yö kolmen kissan kanssa, kaksi päällä, yksi peiton alla. Tiukkaa tekee että mahdun itse nukkumaan ja toisinaan vain peiton kulma on vapaa minulle. En vaan millään raaski häätää niitä pois sängystäni. Olenkin naureskellut että eipä sinne enää miestä mahtuisikaan. :D

  VastaaPoista
 5. ♥hän on todella tyytyväisen näköinen :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.