keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Ele ystävältä / aarrehevonen


Kuinka moni muu asia saa niin hyvälle mielelle, kuin se, että on ihminen tai ihmisiä jotka täysin tietää mistä tykkäät tai minkä itse pelastaisit roskalavalta. Minä sain tänään taas muistutuksen siitä, että tälläisiä ihmisiä on ja sen seurauksena meille muutti tämä ihana ja niin kaunis hevonen kaukaa menneiden vuosikymmenten takaa. Tämä heppa ei olekaan mikään pikkuponi, vaan kunnon vankkarkanteinen hevonen ja 28cm korkea. Ellei tämä hevonen ollut pimeimpään nurkkan hyljätty niin ainakin vuosiksi unohdettu kaunokainen, mutta nyt se on minun ja lupaan pitää sitä kun se olisi aina ollut omani <3
Lämmintä ja parasta mahdollista alkanutta heinäkuuta jokaiselle täällä kävijälle. Kuullaan taas ja muistetaan toinentoisemme. 

Lopuksi vielä ajatus, johon en kai koskaan kyllästy : Toisen romu on toisen aarre niin ja aarteita on miljoonanlaisia.

10 kommenttia:

 1. Söötti heppa <3 Toisen romu on tosiaankin toisen aarre - niin monta kertaa olen sen todennut ja totean vastakin :) Ihanaa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis heppa! Hyvä, että ympärillä on ihmisiä, jotka tuntevat makusi ja osaavat kiikuttaa löydöt oikeaan osoitteeseen:)

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja! Ja todellakin, toisen romu on toisen aarre - onneksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Niin totta tuo toisen romu on toisen aarre.
  Lämmintä ja aurinkoista heinäkuun alkua sinne ketunkololle! <3

  VastaaPoista
 5. Todellakin toisen romu on toisen aarre. Ite olen onkinut roskiksita ja roskalavoilta mm. AmandaB kamaa, vanhoja kärrynpyöriä, maitotonkkia ja pääläreitä..

  Aurinkoisia heinäkuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohdin kommentoida, että aivan liikkis heppa, huolisin omaan kotiinikin koristeeksi <3

   Poista
 6. ♥onpa niin ihana! Mulla taitaa olla vastaava, mutta paljon pienempi ja musta.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.