sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Remontin iloa pitkästä aikaa / sisääntulo..


Tänään rautakaupassa käydessä päätettiin ykskaks yllättäen, että tulevalla viikolla viimein maalataan ulko-oven turkoosit pielukset uudestaan ja naputetaan ovenpielet paikalleen. 

Pari kesää sitten tehtiin iso remontti ulkopuolelle ( sisäpuoli onkin taas jo iso oma lukunsa ) ja tuli totaalinen remonttiähky. Turkoosit paneelit meinattiin jossain vaiheessa uusia ja maalata punaisella, mutta nyt kun tuota on katsellut kohta kolme vuotta niin hitsi vieköön : tuohan on kaikista paras tuohon ja turkoosi tuon kuuluukin olla. Löydettiin uusi ja jopa kirkkaampi sävy tuohon ja seinänputsin jälkeen turkoosi saa pitää pintansa, entistä hohdokkaampana. Ovenpielusia ei olla koskaan vaihdettukkaan, mutta nyt on sopiva hetki myös siihen.

Ylimmäinen kuva talosta on ennen remonttia, mineriittipintoineen ja vaaleansinisine sokkeleineen. Alemmat kuvat nykyhetkestä. Rappusethan on kuluneet ja sammaleen peitossa ja hyvä niin. Niitä en edes tahdo muuttaa tai uudemmiksi halua.

Nämä kuvat ei ole ehkä kuvauksellisesti kauneimpia, mutta kuvia siitä mitä meidän koti on joskus ollut ja mitä on nyt. Tämän rempan jälkeen kuvaa jatkosta luvassa. 

Koti, maailman paras paikka maailmassa <3

Lepposaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

8 kommenttia:

 1. Ihanat vanhat sammaleiset rappuset ja tuo värikäs räsymatto rappusilla sopii siihen hienosti! Ja kivanvärinen talo teillä! Jään odottelemaan kuvaa, että minkälainen lopputulos rempan jäljiltä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat rappuset! Hienoa työtä olette tehneet. Talo näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Kivannäköistä! Rappuset on symppikset ja turkoosi just hyvä. Meillä meni vanhat rappuset, kun tehtiin salaojia ja käynti kuistille muuttuu muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä talo on kokenut upean muodonmuutoksen! Ihana sisäänkäynti.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteä kokonaisuus - ja nuo rappuset, tykkään :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.