sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kevät


Heippa, pitkästä aikaa. Blogiin kirjoittelu ja blogeissa käyminen viime aikoina on osaltani hiljentynyt kovasti, harmillisesti. Tarkoitus ei kuitenkaan ollenkaan ole lopettaa blogia. Kovasti tästä touhusta tykkään edelleen. 

Tässä muutama kuva viime viikoilta. Valon määrä on lisääntynyt huimasti ja kuvien ottaminenkin on siltäpuolin taas mukavampaa. Valokuvaus ja valokuvat on kyllä koukuttanut minut täysin. Tykkään kuvata ihan tosi paljon. Olen huono lukemaan opuksia tai ohjeita kuvaamiseen, tai ylipäätä mihinkään ja kuvia tuleekin napsittua milloin mistäkin vinkkelistä. Esimerkiksi asetuksista ei ole kummoistakaan käsitystä, mutta hitsin kivaa hommaa kuvaaminen on.

Ja mitä tuohon valoon tulee, niin kevät, KEVÄT. Paras ja ehdottomasti suosikki vuodenaikana on nyt täällä. Rakastan kevättä ehdoitta ja ehdottomasti. On mahtavaa kun lumi sulaa, asfaltti ja nurmi paljastuvat lumen ja jään alta, silmut puhkeaa kasveihin ja valoa ja aurinkoa on taivaan täydeltä. Kyllähän kevääseenkin mahtuu sateisia ja harmaita päiviä, mutta myös valoa ehdottomasti pimeiden kuukausien jälkeen enemmän. Mmmmmmm, onko parempaa?  Minun mielestä ei ole kovinkaan montaa parempaa <3
Viikonlopun myötä jäinkin mukavasti tässä lomalle, kymmenen päivän lomalle ( kymmenen <3 ! ) Huomenna lähden reissuun kotikonnuille vanhempia ja muutamaa lapsuuden ystävää katsomaan, Ukkeli ja koirat jää kotiin. Ukkeli olikin tuossa hetki sitten omalla reissullaan New yorkissa, joten nyt on minun vuoro vaihtaa hetkeksi maisemaa, mitä nyt hieman pienempiin kuvioihin. Olen viimeaikoina potenut kovaa reissuuumetta ja yhdessä suunnitellaan myös reissua. Kesällä on tarkoitus lähteä Espanjaan, yhdistetylle kaupunki ja rantalomalle.

Mukavaa kevättä ja pääsiäisen aikaa tänne löytäville, kuullaanpa taas :)

10 kommenttia:

 1. Kevät on kyllä mahtava vuodenaika <3 Pimeän talven jälkeen tuntuu aina niin uskomattomalta se valon määrä, jonka kevät tuo tullessaan! Mukavaa lomaa sinulle ja reissua kotipuoleen :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo lisääntynyt valonmäärä on niin ihanaa! Nyt vaan toivotaan hieman lämpöisempiä kelejä ja lumien sulamista, jee kevät voi alkaa! Mukavaa lomaa, minä tepsuttelen huomenna kiltisti töihin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja kivoja suunnitelmia! Reissu se olisi täälläkin haaveissa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa!
  Minullakin on kuuden päivän vapaaputki tiedossa. Meillä lapset lähtevät isänsä kanssa Roomaan ja minä menen ystävää tapaamaan Vantaalle. :D :D
  Ihana muuten tuo emalimukikokoelma! Ja koira.♥♥♥

  VastaaPoista
 5. Valo on ihana kevään airut! Näissä kuvissa oikein tunsi auringon lämmön ja voi, mikä suloinen koiruus.

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia ! Kesällä kannattaakin lähteä Espanjaan, tulin sieltä juuri neljän viikon lomalta ja mukavaa ja aurinkoista oli!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja niin haluaisin tuollaisen vanerisen matkalaukun. Valokuvaaminen on ihanaa ja kun asetuksiin jaksaa vähän perehtyä, niin kuvaamisesta saa vielä kiinnostavampaa. Toki tekniikka on vaan osa ja ne omat kuvakulmat ja maailmannäkeminen sitten se toinen puoli, johon oppii kuvaamalla ja itse saa rakennettua oman tyylin. Espanja on kyllä ihana kohde, niin Barcelona kuin Andaluciakin.

  VastaaPoista
 8. Kyllä vaan lisääntyvällä valolla on suuri voima ja vaikutus! Tykkään kyllä kaikista vuodenajoista, vaan kevät on aivan omaa luokkaansa.

  Onnistuin pääsemään työväenopiston valokuvauskurssille ja huisin kivaa on ollut. Mukava palauttaa mieleen ennestään tuttua ja oppia uutta, ottaa tkniikka haltuun. Kirsikka tuossa aiemmin mainitsikin oman tyylin kuvata, suuri merkitys sillä on kuvien tunnelmassa ja fiiliksessä. Mä tykkään enempi kirkkaista väreistä ja kontrastista kuin vaaleasta ja haaleasta :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.