tiistai 21. heinäkuuta 2015

Tervesiä kirpuilta ja satamasta..


Terveiset täältä meiltä Lahdesta ja Lahden satamasta. Satamassa järjestetään heinäkuun joka tiistai peräkonttikirpputori ja tänään tuolla tuli poikettua. Sää oli ihan tosi kaunis, myyjiä paljon ja ostajia ihan hitsisti. Päivä ja tunnelma oli mukava ja leppoisa. Useampi tunti hujahti kuin siivillä kun poikettiin joka koju läpi, käveltiin satamaa ristiin rastiin ja käytiin myös laivan terassilla.

Ostoksia tarttui mukaan ja ihan tosi kivoja ostoja teinkin, tässä kuvia tästä kaikesta taas niin tarpeellisesta ( mutta siis olin myymässä itse sunnuntaina toisella kirpulla, että vähän tasapainoa taas tavaran määrään. )
Voi että : tuli taas tätäkin kirjoittaessa mieleen kuinka ihana kesä on. Ja loma! Sunnuntaina olin myymässä tosiaan eräällä toisella peräkonttikirpparilla itse. Mukavaa oli se pieni hetki, kunnes sade yllätti täysin ja vettä tuli kuin saavista kaataen. Eilen lähdettiin ukkelin kanssa muka Hämeenlinnaaan päiväksi, kunnes matkalla päätettiinkin mennä Tampereelle. Tänään olikin jo tämä satamantapahtuma. Kyllä kelpaa. Voi kesä, olisitpa pidempi ja loma : olet enemmän kuin tarpeeseen tullut.


Kuullaan taas :)

21 kommenttia:

 1. Mahtavat löydöt! Ihanat ilmat ovat nyt kyllä oleet. Toivotaan että sama meno jatkuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydöt oli ihanat sää sen sijaan jäi ihanana tuohon yhteen ainoaan.

   Poista
 2. Ihania löytöjä! Onneksi sää on ollut vähän kesäisempi, tulee heti lisää lomantuntua. Mullakin on eka viikko mennyt aikas vauhdikkaasti, mutta hyvä, häipyy työasiat helpommin mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sää oli kaunis kesäinen tuon yhden ainoan päivän. Harmi. Muuten viikko on jatkunut mukavasti :) Mukavia lomapäiviä sinne myös.

   Poista
 3. Oletpa tehnyt monta kivaa löytöä :) Hyvää lomanjatkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa väriloistoa, kauniita löytöjä! Kesä ja loma, mikä olisikaan sen parempaa?! Harmi, että kesä on niin kovin lyhyt. Mielelläänhän tuosta nauttisi vähän pidempään. Mukavia lomanjatkoja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä kesä tuntuu vielä entistä lyhyemmältä säiden takia. Loma on kuitenkin loma ja ihana näinkin.

   Poista
 5. Kivoja värikkäitä löytöjä!!!
  Mulla on koko kesä mennyt odottaessa, että milloin se kesä oikein alkaa. No onneksi on vielä viikko elokuussa lomaa jäljellä. Jos vaikka sitten aurinko paistaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että aurinko vielä ehtisi. Itsellä kyllä alkaa toivo hiipumaan sään suhteen tervesin : tänäänkin satanut aamusta saakka eikä loppua näy.

   Poista
 6. Onpas ihanan värikästä! Kesä on todella tapreeseen ja olisipa kiva, kun se jatkuisi edes sen elokuun loppuun noin niinkuin säiden suhteen. Itse olen vielä muutaman viikon lomalla ja vaikka säät nyt ovat mitä ovat, niin kesä on aina silti kesä. Piipahdin blogiisi toisen blogin kautta ja ihastuin klikkausuin jäseneksi. Tulehan vastavierailulle lifestyleblogiin Kristallikimaraan, jossa tuunaillaan, sisustetaan ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä ja loma on kyllä aina tervetullut vaikka vettä tulisi savista kaataen. Ihana kun olet käynyt ja jäänyt lukijaksikin. Tulen vastavierailulle :)

   Poista
 7. Kivoja ja hauskoja löytöjä, varsinkin nuo tarjottimet ja The Kettu! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja löytöjä - ja kyllä kesä on ihana :)

  VastaaPoista
 9. ♥huikean ihanat löydöt, ja niin kaunis löytäjätär!

  VastaaPoista
 10. Kivan värikkäitä löytöjä ja tuo kettu on ihan super!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.