lauantai 18. heinäkuuta 2015

Loman alkuun evästä ja vinkki kirpparitapahtumasta.


Se kuulkaa alkoi loma eilen täällä torpassa. Kaksi viikkoa vietetään yhteistä lomaa ukkelin kanssa ja itsellä on vielä yksi viikko omaa lomaa. Eilen käytiin ulkona syömässä hyvin ja tänään tehtiin herkullisia tortilloja kotona. Lomasuunnitelmissa on kotia, kotia, kotia. Lomasuunnitelmissa myös hyvää ruokaa, maakuntamatkailua, kirpputoreja ja ennenkaikkea kalenteri tyhjillään kaikista velvollisuuksista tai aikataulutetuista päivistä.

Tässä kuitenkin kuulumisia lähinnä mitä tortilloihin tulee. Tortilloihin laitettiin naudan sisäfilettä itse maustaen, kanaa itse maustaen, guacamolea Valion ohjeella ( klik ), tomaattisalsaa Maku.fi ohjeella ( klik ), coleslaw kaalisalaattia ukkelin omalla ohjeella, aurajuustoa ja metsämansikoita. Tortillat on kyllä aina yksi takuuvarma herkku ja täytteitähän voi käyttää ja vaihtaa juuri miten itse tykkää. Nämä täytteet oli tänään just eikä melkein paras valinta.Huomenna lähden heti aamusta myymään Nastolan Villähteelle peräkonttikirpparille roipetta. Peräkonttikirpparille myyjäksi minut ajaa ennenkaikkea Retrosiskon ( klik ) putiikki, joka sijaitsee pihamyynnin kupeessa. Retrosiskon aarteista olen aiemminkin kirjoitellut. Nastolan peräkonttikirppari on heinäkuussa joka sunnuntai.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja terveisiä kaikille loman aloittajille, lopettajille ja kaikille täällä muuten vain poikkeajille.

6 kommenttia:

 1. Tortillat ovat kyllä niin herkkua. Niitä en tosin ole tehnyt aikoihin. Toivon hyviä myyntejä kirpparille ja ilmatkin kohdilleen ettei sade pilaa tapahtumaa :) Leppoisaa lomaa. Minullakin onneksi vielä kaksi viikkoa tätä ihanuutta jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilla ehdin tehdä muutaman myynnin kunnes sade iski armotta ja jokaikinen myyjä ja ostaja lähti. Vettä tuli uskomattoman paljon ja kotona saikin kuivatella vaatteet tapahtuman jälkeen.

   Poista
 2. Aurinkoista kirppispäivää sinulle ja rentoja lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirppispäivänä ei ollut auringosta tietoa, mutta lomapäivät on ollut rentoja :)

   Poista
 3. Nyt iski tortillahimo. Eikä puhettakaan, että olisi enää kauppoja auki. Hitsi. Noh, ensi viikonlopuksi varaan satavarmasti tortillatarpeet!

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa lomailijalle :D

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.