sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Terveisiä joulumyyjäisistä / menovinkki


Ompas ollut ihana, mukava, hauska ja tehokas viikonloppu. Aika on kulunut kuin siivillä. Eilen sain rakkaan ystävän kylään Helsingistä, kierrettiin pitkin poikin Lahtea ja pidettiin erityinen lauantai. Täällä oli eilen ja on tänään muutamia joulumyyjäisiä joissa poikettiin. Joulumyyjistä mieluisimmat oli Ornamon Design myyjäiset Lahden taidemuseolla ja muotoilu instituutin myyjäiset muotoilu instituutin koululla. Ornamon design myyjäisissä mukana oli muotoilun ja taidekäsityön huiput ja myynnissä oli niin koruja, kippoja, kuppeja, asusteita kuin vaatteita. Instituutilla myynnissä oli opiskelijoiden tuotteita laidasta laitaan. 


Tämmöinen niin  kaunis kettu jäi hankkimatta ja näin jälkeenpäin kyllä harmittaa paljon. Kettu on ehkä kotiutetteva vielä joku kaunis päivä.
Päivä taittui iltaan ja illantullen ystävä hyppäsi junan kyytiin. Minä vaihdoin lennossa ukkelin seuraan ja me jatkettiin  ensin kaksin ja myöhemmin ystävien kanssa iltaa aamuyöhön saakka. Illan venymisen vuoksi tämän päivän kuvailut omista ostoksista jää väliin, mutta ostokset kuvaan varmasti tännekin vielä, niin mukavia löytöjä tein.

Touhujen lisäksi eilen satoi ensilumi tänne meillekin ja toi mukanaan viikkoja kaivattua valoa. Hyvinhän tuo loskan muodossa toistaiseksi on, mutta toiovottavasti pakkanen kirii pikkuhiljaa ( tai nopeasti ) ja lumi jää pysyväksi.

Mukavaa sunnuntaita teille tänne löytäville ja kuullaan taas :)


7 kommenttia:

 1. Joulumyyjäisissä kiertely onkin mukavaa puuhaa. Leppoisaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Oi oi. Pitkästä aikaa kaunista katsottavaa. Ketut ovat hienoja, mutta kelpaisi minulle nuo lintukorvakorutkin :D

  VastaaPoista
 3. Noita kettuja olen kuvissa nähnyt, toivottavasti joissain myyjäisissä ihan livenäkin. Kivoja nuo karhuprintit, kävisi vaikka lahjapakettiin, printtilahjaa lapsen huoneeseen kun on pyydetty.

  Joulumyyjäiset on kivoja, muutama viikko ja on naisten joulumessut. Minun ja ystävän joulunalusperinne käydä siellä yhdessä. Aina tulee jotain ostettuakin, vielä enempi huokaillaan kun on niin taitavia ja kekseliäitä tekijöitä.

  VastaaPoista
 4. ♥oi mitä kaikkea kaunista ja ihanaa!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.