sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kun aika kirii / sunnuntai

Nämä viikonloput kirii niin hurjaa vauhtia. Uskomatonta miten nopeasti joka hitsin viikonloppu tuntuu hujahtavan. Täällä taas lasketaan tunteja kauanko vielä saa valvoa. Joka sunnuntaina sama homma kun millään ei malttaisi vapaita lopettaa. Erityisesti sunnuntai tälläkertaa tuntui vain vilahtavan ohi pitkään nukkumisen, ulkoilun ja ompelun myötä. Ompelin ihanista retrokankaista lattiatyynyn, koristetyynyjä kuin laukunkin. Ompelujen päättyessä olikin jo niin hämärää ettei valmiit työt kuviin saakka joutaneet, mutta tässä kuva ennen ompelua.

Tämän kuvan myötä mukavaa viikonalkua tänne hissunkissun aikalailla hiljaiseen blogimaailmaan.  

Täällä päässä alkava viikko on työn puolesta vain neljä päivää jonka jälkeen jään syyslomalle. Mukavaa :)9 kommenttia:

 1. No ihanat kankaat sinulla on ollut ompeluksiin. Nyt mielenkiinnolla odottelen ompeluksien esittelyä. Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa työviikkoa! Minulla rutistettavana viisi päivää ja sitten alkaa LOMA! Jihaa!

  VastaaPoista
 3. oi en malta odottaa että nään uudet tyynyt:) ihanaa alkavaa lyhyttä työviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat kankaat mitä olet ompeluksiisi käyttänyt. Niin on varmasti tuotoksetkin :) Täällä myös odotellaan jo kovasti loman alkua. Siihen olisi 5 päivää. Viikot tosiaankin vain vilahtavat ohitse yksi toisensa perään. Mahdotonta on tämä ajan juoksu! Pian on taas joulu käsillä vaikka ihan justhan se edellinen joulu oli! Energistä viikkoa sinne ja mukavaa lomaa sitten kun sen aika koittaa :)

  VastaaPoista
 5. Viikot vaan vilahtaa ohi, viikonloput niitäkin nopeammin. Voi tuota nallea, hellyttävän riepuinen. Esittelethän ompelukset, kankaat ainakin on kovin kauniita.

  Meillä muksut lomailevat koko ensi viikon. Itse olen töissä, säästelen lomapäiviä joulun tienoille, jos pitäisi sitten pidemmät vapaat. Joulu, sehän on melkein nurkan takana :)

  VastaaPoista
 6. ♥oi mitä ihanuuksia! Oikein mukavaa maanantaita♥

  VastaaPoista
 7. Voi mikä nallukka, mullakin on vauvana saamani kissapehmo hyvässä tallessa :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kankaita ja suloinen nallukka :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.