keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Salkkujen salaisuuksia..

Kyllähän vanhassa talossa kylmine lattioineen villasukilla tulee olla oma erityinen paikkansa. Tai en tiedä tuleeko, mutta meillä ainakin on :) Aiemminkin nämä oli salkussa, mutta nyt näitä salkkuja on makuuhuoneessa kolme ja jokaisessa on tärkeää tavaraa tietysti. Näistä salkuista kaksi hankin viikonloppuna kirpuilta ja yksi oli jo aiemmin torpassa. Makuuhuone on saanut puhtia muutenkin tänään, mutta on edelleen keskeneräinen. Kuitenkin kun olen malttamaton niin nämä jo halusin kuvata. Niin ja sitten laitoin makuuhuoneen jämätapetista ylimpään laukkuun kaunistuksen pitsien kanssa. Minun mielestä tuli aika nätti.
Täällä lomaviikko on puolessa välissä. Paljon olen kotona touhunnut, ulkoillut ja eilen myöskin kaupungilla käynyt. Niin ja sitten kävin vakituisessa työpaikassani, josta olen ollut pois helmikuusta saakka, mutta jonne palaan joulukuun lopussa uudelleen. Vuodenvaihteessa tapahtuu hieman muutoksia työnkuvan suhteen ja on mukava palata omaan paikkaan. Tällä hetkellä käyn kolmessa eri paikassa.

Huomenna ystävän kanssa kahvittelemaan ( sanon minä, joka en edes kahvia juo ), josta lennossa vaihdan toisen ystävän näkemiseen ja kiinalaisen ruuan pariin. Mm, yhtä  herkuttelua tiedossa siis.

Mukavaa viikkoa myös muille :)

18 kommenttia:

 1. Ihana idea!
  Minäkin käyn kolmessa eri paikassa töissä. Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paikkojen vaihtuvuudessa on puolensa. Viikot menee nopeasti ja hyvä kokemus on kaikkiaan itselle ollut vaihtuvuus.

   Poista
 2. Rentouttavaa loppulomaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana säilytyspaikka villasukille! Kyllä lomalla pitää herkutella sehän on sitä arjen luksusta! Mukavaa loppulomaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tullut herkuteltua, elämän parhaita asioita on minusta mm hyvä ruoka :)

   Poista
 4. Hyvä tuunaus! Ja kauniita säilytyslaatikoita nuo matkalaukut! Miulla on ollut sisustusinspis kateissa jo kauan tai kaikkea kivaa tietysti haluaisin, vaan toteutuksessa ontuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se sisustus inspis varmasti taas iskeekin. Täällä on ollut intoa hyvinkin viime aikoina. Ei aina edes meinaa mukana pysyä.

   Poista
 5. Iltaa Miia! Mulla on sulle blogissa värihaaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Osallistun mielelläni. Mieli ja sormet jo syhyää huomista päivänvaloa ja kuvauksia odotellen.

   Poista
 6. Punaista kiurujen yötä oli mummolani seinissä ja edelleen pidän siitä väristä eniten. Kyllä hyvin sopii matkalaukkuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiurujen yö tapetti on kaikkiaan niin kaunis. Mukava kun olet uutena poikennut blogiini :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.