tiistai 26. toukokuuta 2015

Koti keijuille / kirsikkapuu' Onnenkeiju, ole hyvä ja lennä, hyvä ja lennä.. ' Minulla on muutama tuollainen ihana keiju ollut jemmassa hakien omaa paikkaansa. Nyt nämä keijut löysin kotinsa, juuri sen oikean. Siis meidän kirsikkapuu ei ole kaivannut mitään muuta kuin näitä kahta kaverusta asukikseen. Pikkaraiset muuttivat vanhoihin kynttilälyhtyihin, joiden pohjalle laitoin sammalta ja otin kynttilöistä sohjoontuneet lasikuvut pois. Tadaa ja näin näiden kuuluukin olla. 

Toivotaan josko näiden keijujen myötä kirsikkapuu tuottaisi satoakin. Tähän saakka meidän aikana kirsikoita on tullut muutama, muutamia. Satoa ei ole tullut, mutta näin kukinnan aikaan puu on niin uskomattoman kaunis ( " kukinnan aikaan ", no juu onhan nuita kukkia jo muutama kymmen, mutta hätähousuna tietysti kuvaan jo ensimmäisetkin. ) Jostain syystä puuhun kertyy loppukesää kohden todella paljon mustia pienen pieniä höttiäsiä, jotka sitten kaiketi vaikuttavat kirsikoiden määrään. Liekkö puu pitäisi myrkyttää jotenkin. Onko teillä kokemuksia? 


Nämä koristeet ei ole muuten mitä tahansa keijuja, vaan vuosia, vuooosia sitten kahdelta eri ystävältä saatuja. Toisen pohjassa on ihana teksti. Liekkö antajat enää muistaakaan näitä (? ) 
Viimeksi kirjoittelin flunssasta ja tuskastelin sitä kun sairastan monesti viikonloppuisin tai lomilla. Niinhän siinä sitten kävi kuitenkin niin, että sairastan edelleen. Eilen olin pois töistä, tänään samotein.

Eipä muuta, eipä kummempia. Palataan taas.

10 kommenttia:

 1. Oi suloiset keijut, toivottavasti tulee oikein hyvä kirsikkasato! <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiset keijut ja niin ihana kirsikkapuu <3 Niitä kaipaan niin kovin täällä kaukana pohjoisessa. Lapsuudenkotini pihapiirissä on useampi kirsikkapuu <3 Nekään eivät ole ihan mahdottomia määriä kirsikoita koskaan tehneet, mutta kukkia ne ovat aina täynnä! Ja muuten, äitini hääti mustat öttiäiset vesi-mäntysuopaliuoksella, jonka hän suihkutteli puun ylle. Hellävarainen keino, jos ei halua myrkkyjä käyttää. Ihan hyvin toimi :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniita sekä kirsikankukat että nuo keijukaiset! Pikaista paranemista sinne !

  VastaaPoista
 4. Vesi- mäntysuopalios on hyvä. Keväällä, ennen lehtien tuloa kannattaa ruiskuttaa rasvattomalla maidolla. En tiedä miksi, mutta toimii!

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomattoman ihania!! Oi olet sairaana, toivottavasti pian olo paranee, haluksia muru:)

  VastaaPoista
 6. Suloista tunnelmaa täällä. Vähän kyllä kadehdin tuota kirsikkapuutasi. Meillä on viime vuonna istutettu taimi. Kovasti siinä on nuppuja, mutta kukinnan odottelu kestää - ja kestää :D

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat keijut <3 <3
  Pikaista paranemista miia!

  VastaaPoista
 8. Hauskasti sopivat nuo keijukaiset kirsikkapuun kätköön - toivottavasti ne olivat se puuttuva lenkki runsaaseen kirsikkasatoon :)
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 9. Suloiset keijut, toivottavasti tuovat sadon tullessaan.
  Paranehan pian.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista teille <3 Toivotaan keijujen tuovan sadon tullessaan :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.