perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lapsuuden ohjelmat

Voi että, lapsena tuli niin ihania sarjoja teeveestä ettei oo tosikaan. Ihanaa, että monet lapsuuden lempisarjoista on tullut dvd:n muodossa uudestaan ja oi kyllä, meillä on niitä hankittu ihan paljonkin. Kohta puoliin aloitan susikoira Roista ja huomenna jatkan kyllä isä osaa, hyntyyt yhteen, mummon ja ruusun ajan parissa. En nyt ehkä sentään kaikkien, mutta ainankin osan. Täällä ainakin on sään puolesta harmaata, sateista ja tuulta. Oikea hetki kääriytyä sohvan nurkkaan.

Se on sellanen lauantai tulossa, että olen keskenään eläinten kanssa ja mies on päivän, illan ja yön juhlimassa. Meinasin ensin kutsuisinko jonkun kylään, mutta ehei olen yksin, ostan herkkuja ja katson sarjoja.  Niin hyvin kun miehen kanssa viihdynkin, niin välillä on mukava olla kokonaan yksin, kun tietää sen olevan hetkellistä. Tiedän myös, että ukkeli tykkää niistä hetkistä samalla tavalla kun on kokonaan yksin, ilman suunnitelmia. 
Meillä kyllä katsotaan tiettyjä sarjoja ja elokuvia muutenkin suht tiiviisti. Hyllyt on taasen täyttynyt  yli äyräiden ja ei se auta kun muutama hylly vasaroida pian seinään lisää..
Meillä on tällä viikolla syöty hyvinkin kevyesti, tai muutama viikkokin jo, mutta huomenna syön taatusti muuta kuin salaattia. Tämän viikon porkkanakiintiö on täynnä. Sunnuntaina ruotuun taas. Pari kiloa onkin pudonnut ja kolmisen kiloa vielä on tavoitetta. Vaikka näinkään ei ole mahdotonta, niin muutaman on varaa pudotakkin. Niin ja sehän alkaa olla se aika vuodesta, kun suklaamunia löytyy ainakin meidän kodista, jahka aamulla käydään kaupan kautta :)..


Mukavaa viikonlopppua kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Ai tota hynttyyt yhteen juttua en enää muistanutkaan, mutta nyt muistan:) Nyt kun olen itse pari päivää pötköillyt telkun ääressä niin on ollut ihan superia katsella nauhalta sarjoja joista on monta jaksoa katsomatta.... Pitäis melkein käydä kirjastossa hakemassa dvd-sarjoja - teillä aikas hieno kokoelma - ja kiva hyllykkö :)
  Ja ruoho jo noin pitkällä! Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hynttyyt yhteen on ihan mainio. Ihan niin hyvä, kun lapsuudesta muistin. Suosittelen :)

   Poista
 2. Kun luin pelkän otsikon niin heti tuli mieleen Ruusun aika. En oo kattonut sitä aikoihin! Hyvä sarja - ja tosi kivaa, että nuita vanhojakin sarjoja löytyy nykyään dvd:ltä :)

  VastaaPoista
 3. Joskus on tosiaan ihan kiva olla vaan omassa rauhassaan ja tv-sarjojen katselu sopii just hyvin niihin hetkiin ohjelmaksi.
  Oi, teillä on kukoistava rairuoho, meillä ei vielä ole edes kunnolla itänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Rairuoho tuntui itävän yhdessä iltapäivässä. Aamulla töihin lähtiessä näkyi pieni nukka ja iltapäivällä kuppi oli vihreä. Hassua.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.