lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kasvihuone, huone kasveille

Meillähän on purkkia ja purnukkaa nyt vähän joka nurkassa. Hehhe, no ainakin muutamia hyvin alkuun päässeitä. Huvittaa nuo ämpärit siellä ja täällä, mutta jossain niiden on oltava. Voi jos vielä uloskin asti saisin ja ihan kukkaan asti. 

Hajuherneet, gladiolukset ja bataatti on hyvin päässy vauhtiin ainakin. Tomaatti, paprika ja avomaankurkku koki ensimmäisen istutuksen jälkeen ehkä jonkunlaisen kylmettyumisen saunassa, eikä lähteneet kasvuun ollenkaan. Muutama viikko sitten laitoin uuden yrityksen ja tomaatit kurkkii nyt, mutta ehkä auttamatta liian myöhässä. Yritetään kuitenkin. Vihreää vartta ainakin, ellei tomaatiksi asti. Täytyy kai ostaa valmiit taimet ja kasvattaa siitä eteenpäin. Niin ja noista bataateistahan pitäisi kasvaa kaunis köynnöskukka. Katsotaan ja yritetään.

Eihän nuo kuvat mitään kauniita ole. Muistanpahan sitten itse kuitenkin, mistä aloitin, jos joskus kasvaa täyteen mittaan asti

Illan suunnitelmissa eilen esittelemäni sarjat, muutama uusi lehti, nameja ja jokusen pääsiäiskortin tekeminen. Kunhan karvaiset natiaiset on ulkoilutettu.

Mukavaa lauantaita.

-Miia

13 kommenttia:

 1. Nämä keväät ovat vähän sellaisia, että sisällä vihertää enemmänkin..:)

  VastaaPoista
 2. Sinulla on hienot sisäviljelykset. Toivottavasti kohta yötkin lämpenee, että saadaan kasvit ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja niimpä, varmaan toukokuun lopulle menee, että uskaltaa ulos yöksi jättää..

   Poista
  2. Ainiin ja kiva, että olet löytänyt tänne ja jätit muiston :)

   Poista
 3. Siellähän kasvaa vaikka mitä! Leppoisaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kunhan jonkun saisi kukkimaan niin olis kiva :)

   Poista
 4. Hienosti kasvaa bataattisi! Hajuherneet ovat minullakin vähän heiveröisiä keittiön ikkunalla, mutta toivotaan että niistä jotain tulee. :) Vaivaiset 60 lobeliatupsuakin odottavat koulimista eikä mitään hajua kuinka kaikki mahtuu saman kasvivalon alle! Keväällä aina vähän innostuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tuota onkin hauska seurata. Sinultako lie ensimmäisenä idean tuosta sain. Kiva kun kävit vastavierailulla :)

   Poista
 5. Voi että, kun jaksaisi kunnostautua ja laittaa kasvimaata ja puutarhaa. Mutta nyt ei vaan ehdi, joten ainakin vielä tänä vuonna tyydyn ihailemaan muiden aikaansaannoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuhannen asiaa puutarhassa ja pihassa. Moni asia jää edelleen tekemättä. Mutta tehdään mitä ehditään ja mitkä on oleellisimpia. Meillä kävi ensimmäisenä kesänä niin, että koti oli varsinainen työleiri- Yrittäkää ettei teillä käy niin :) Tosin täällä olikin tehtävä kaikki alusta alkain uusiksi.

   Poista
 6. Ihanan paljon kaikkea tulossa! Meillä ei mitään - multa on kyllä hankittuna (ollut jo muutaman viikon) tais vaan vähän myöhästyä kylvöt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo alkuun kasvatetuistakin saa vaikka mitä kivaa, jos myöhemmin hankkii :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.