keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ei enää koskaan :)

Joistakin asioista tietää aikalailla vahvasti ettei enään koskaan moista tee tai halua tehdä. Tänään oli koulun viimeisen harjoittelun  viimeinen loppukeskustelu. Harjoitteluhan loppui jo viime viikolla. Kun on itse käytännön ihminen ja tekee töitä ihmisten parissa niin jotain mitä en tule kaipaamaan on näyttösuunnitelmat, liput ja laput ja monisteet mitä harjoitteluihin kuuluu/kuului. Voi jestas.

Anopin kanssa syötiin hyvin. Niin ja sitten kävin pikavisiitillä kirpparilla. Löysin muutaman pienen kipon ja kupin. Ja posti toi finlaysonin elefantti lakanat <3

Tänään lähti postiin vastavuoroisesti postikortteja ja anoppi vei mennessänsä maanmakoista itse tehtyä mysliä. No joululahjaksi ja lahjaksi :) Tykkään kyllä kaikenlaista itse tehtyä antaa ja saada. Toki mielellään vastaanotan myös valmistakin, vaikka näin vanhemmiten esimerkiksi joulu koostuu kyllä ihan muunlaisista asioista kun lahjoista. Reilun viikon päästä kuusen voi tuoda sisään ^^ !!!                                         
                                        Klik : http://kemikaalicocktail.blogspot.fi/2008/01/yksi-lempiherkuistani-on-mysli-jonka.html ( vaikka toki tuohon voi laittaa mitä tykkää ja itsekkin sovelsin )

Hellurei ja hellät tunteet : Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälki olisi mukava.