sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Herkkua on siinä monenlaista

Ai miten mukava on tehdä pieniä muistamisia joulun alla ihmisille. Kaikki toki ei ole sellasia ketkä edes välittää pienistä itsetehdyistä muistamisista, mutta ne ketkä välittää niin niille on mukava tehdä. Ja kyllä on kiva saada itsekkin vastaavia.

Muutamille luokkalaisille vein koulun loppuessa joulupussukat. Oliko teillä lapsena tapana saada koulun loppuessa pussukka lomalle mukaan herkkuineen? Meillä oli ja sisältö oli monesti arvattavissa. Mukana oli omena, suklaata ja piparia. Niin oli myös näissä. Pieni, mutta ajatuksella tehty muisto. Ja kun nätisti paketoi niin nuistakin voi saada vaikka sun mitä. Sitten osaan ompelin tuommoiset pehmosydämet mukaan. Kaikkiin laitoin mukaan myös kirjeen, joka oli juurikin pussin saajaa ajatellen kirjoitettu.Sitten muutaman purnukan tein sukulaisille vietäväksi. Pariin laitoin valmiita  omatekemiä keksejä mukaan ( valkosuklaa ja tummasuklaa ) ja yhteen mukaan ainekset ranskanpastilleineen ( toki ilman munaa ja margariinia ) Hyviä tuli. Toki itsellekkin piti osa jättää. Näistäkin saa nättejä, niin simppeleitä kun onkin.                                                  
                                                                    
Nyt on todistus kädessä. Jyväskylän vieraan kanssa oli ihanaa ( kuten aina ), aika meni kuin siivillä. Ei voi kuin ihmetellä mihin tämä päivä on rientänyt. Huomenna miehen muutaman sukulaisen luo, saadaan itsekkin vieraita ja illantullen glökille ystävän tykö. Maanantaista alkaen sitten muutama päivä ilman suunnitelmia.

Lepposaa lauantain jatkoa :) 

4 kommenttia:

 1. Tällaiset lahjat on ihania! Onnellista joulua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onnellista ja tunnelmallista joulua myös sinulle :)

   Poista
 2. aivan ihania kyllä tuommoiset muistamiset ja oot niin nätiksikii laittanut :)onnea vielä todistuksesta ja aivan ihanaa joulua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa joulunaikaa teille myös <3 Vettähän tulee kun saavista kaataen, mutta onneksi joulu koostuu monista muistakin pienistä asioista kun lumesta. Niin ihana kun valkea maa olisikin.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.