lauantai 23. tammikuuta 2016

Maalari maalasi. Ei kuitenkaan punaiseksi, vaan turkoosiksi.


Terveisiä tänne blogin puolelle ja leppoisaa lauantaita. Kiitos viime kerran kommenteista. Kun tämä kirjoittelu ei ole kovin aktiivista viime aikoina ollut, niin kylläpä  tulee hyvälle mielelle kun huomaa ainakin muutamien edelleen tänne löytävän. Olen saanut myös muutaman haasteen esimerkiksi blogin alkuun liittyen ja yritän kyllä haasteisiin vielä vastata. Kiitos niistäkin :)

Viime viikonloppuna maalasin eteisen yhden seinän turkoosiksi ja kylläpähän teki hyvää kodille ja mielelle tuo uudistus. Kotia on kyllä kiva laittaa ja esimerkiksi seinän maalaaminen on suht näkyvä muutos ja oikeasti enemmänkin pitäisi tuollaisia tehdä jos yhtään siltä tuntuu. Kyllä kuppien siirtely paikasta toiseen on virkistävää myös, mutta näkyvämpiäkin muutoksia on välillä kiva tehdä.  

Kolme vuotta takaperin remonttien keskellä ja remonttien jälkeen ei kiinnostanut kotona mikään sisustamista suurempi, mutta onneksi motivaatio on palaillut hiljalleen ja aina hetkellisesti takaisin. On täällä meillä edelleen muutama isompikin remppajuttu kesken. Katon maalaaminen / vaihtaminen on isoin ja kallein tuleva remontti, mutta nimenomaan talouden vuoksi odottanee vielä ainakin kesän tai kaksi..

Kuullaan taas  ( ja jos useammin kuvia haluaa nähdä niin minut löytää instagramissa nimellä ketunkololla. ) Mää aion kattoo ihan just alkavan haluatko miljonääriksi ensimmäisen lähetyksen. Suomipop on minun suosikki radiokanava ja aamulypysy aamujeni ehdoton suosikki. Aamulypsyn Jaajo juontaa alkavaa miljonääriä ja jo sen vuoksi ohjelma kiinnostaa. Katotteko te muut siellä niin tulevan jakson? :)

15 kommenttia:

 1. Kiva piristys tuo uusi seinänväri! Olen näitä omiakin seiniä katsellut siihen malliin, että tarttis tehdä jotain :) Minä katselen täällä Suomilovea, joten miljonäärit jää nyt väliin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo turkoosin ja punaisen väriyhdistelmä. Laita joskus vielä paremmin kuvaa eteisestä (hih, utelias...) Mie kattelen ruotsin kanavalta Koko englanti leipoo -ohjelmaa, niin ihanan näkösiä herkkuja siellä näyttää syntyvän.

  VastaaPoista
 3. Miljonääri pyörii, varmaan ihan vaan Jaajon takia.;) Kivalta näyttää tuo turkoosi, lisäkuvia odotellessa.:)

  VastaaPoista
 4. Minäkin odottelen maalisutiin tarttumista. Nuoriso kaipaa uudistuksia huoneisiinsa ja minähän toteutan ne, kun vaan värit päättävät:)

  VastaaPoista
 5. Kivan värinen uusi maali seinässä! Tuollaiset uudistukset piristää niin paljon ja saa aikaan hyvän mielen pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno väri ja ton lampun kanssa upea parivaljakko. Hienoa jälkeä! Kyllä värienkäyttö vaan piristää.

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä pirtsakalta!
  Mä en oo katsellut telkkaria yli kuuteen vuoteen, eli oon aina ihan kujalla kaikista tv-ohjelmista. :) Netflixistä sen sijaan tulee katsottua leffoja ja sarjoja

  VastaaPoista
 8. Pirteä väriyhdistelmä -tosi hyvä!
  Hih.mie oon studioylesössä kakkosjaksossa :D sisko yllätti,kun suomipopin aamut soi tääläkin.

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva väri tuo turkoosi ja väriyhdistelmä, punainen ja turkoosi!

  VastaaPoista
 10. Vau miten kaunis ja piristävä väri <3 Pienetkin muutokset kotona tuovat ihan uutta virtaa. Minäkin toivon näkeväni enemmän kuvia turkoosista eteisestä :) Punainen lamppu sopii niin kauniisti turkoosin kaveriksi.

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille <3 Tykkään vahvoista väreistä ja esimerkiksi punaisen ja turkoosin yhdistelmä sopii omaan makuun hyvin. Yritän kuvata eteistä joskus valoisan aikaan enemmän. Eteinen on aika pieni ( ja täynnä, köhöm ), enkä ole oikein kuvakulmaa löytänyt, mutta yritetään. Kiitos mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
 12. Upean värinen! Sopii niinku just ton punaisen lampun kanssa ♡

  Hyvää ystävänpäivää ♡

  VastaaPoista
 13. Joo seinän maalaaminen on kyllä isompi muutos ku kuppien paikasta toiseen siirtely, mutta mitäs jos ei osaa maalata? On kyllä hieno tuo seinä. Olen eka kertaa sun blogissa, jotakin kautta tänne eksyin ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 14. Ihanaa väriä elämäään täällä! Instassa ihaillut sun kuvia ja löysimpäs tänne täälläkin :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.