torstai 26. joulukuuta 2013

Laiskottelua

Voi miten on tullut levättyä ja laiskoteltua viime päivät. Ollaan syöty lähes tauotta ja elokuvia on katsottu yksi jos toinen siinä välissä, en edes pysy laskuissa enää montako. Oikein rauhallinen ja tunnelmallinen joulu. Ensin harmitti lumettomuus ja pimeys, mutta kun tunnelmasta sai kiinni niin hyvin on joululta tuntunut. Tänään olisi tosi kiva lukea blogeja oikein ajan kanssa, mutta hiljaista tuntuu olevan päivitysten suhteen. Päivittelen siis itse :)

Kyllä se vaan niin on, että tarvitaan kuuden hengen pöytä, että kaikki eväät mahtuu ensi jouluna samaan pöytään. Nyt osa toisaalla. Niin ja sitten kun tykätään muutenkin ruuasta ja istua iltaa pöydän äärellä niin isompi pöytä tulevaisuudessa on ehdoton. Ihanaa on se, että meillä on tämän vuoden kuvissa ikkunapielet. Viime vuonna pielet vielä puuttuivat.


             
          
Tiedätkö mistä elokuvasta alin kuva on? Jotkut elokuvat vain kuuluvat omiin jouluperinteisiin :)

Huomenna paluu normaaliarkeen. Mieli tekeekin jo pinaattikeittoa. Lauantaina sitten erään bändin 10-vuotis keikalle. Miehen kavereiden ja tuttujen yhtye, jonka vuoksi yleisössäkin paljon tuttavia. Siihen asti viltin alle ja muiden blokipäivityksiä odottelemaan ja etsimään uusiakin.

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälki olisi mukava.