lauantai 9. tammikuuta 2016

Kirpputoreista..Kirpputorit, nuo aarreaitat jotka ovat kaupoista ittelle tutuimmat ja joissa mielelläni aikaani vietän. Kirpputoreilta tulee hankittua kotiin kippoja, kuppeja, purnukoita, purkkeja ja täkkejä. Vaatteita ostelen suht harvoin käytettynä, mutta välillä kyllä niitäkin jos hyvä sattuu kohdalle. Viime viikonloppuna ostin juurikin kivan villapaidan ( sinapinkeltaisen <3 ), pontson ja tumput. Vaatteita enemmän kuitenkin silmä on harjaantunut löytämään kodin tavaroita. Tänään löysin ihan mielettömän kauniit täkit ( yläkuvassa ) kirpulta ja täkkien normaalihintoihin verraten hyvinkin edullisesti. Oranssipohjaisesta täkistä maksoin 12e, punaisesta 6e. Mukaan tarttui myös tuliterät villasukat jotka kyllä kuvasta unohtui. Villasukkia ja tumppuja löytyy ainakin täältä meiltä täysin uusina ja edulliseenkin hintaan. Tämän päivän pitkävartisista uusista sukista maksoin 10e ja toisinaan olen löytänyt sukkia edullisemminkin. 

Täkit pääsivät vanhojen täkkien ( alakuvassa ) kaveriksi ja näistä täkeistä olin pakahtua onnesta. Paitsi että nämä on kauniita, muhkeita ja meille sopivia niin nämä on myös näillä kipakoilla pakkasilla hyvinkin tarpeeellisia. Kattilat on aiempia löytöjä ja pääsi kuvaan värien vuoksi.

Oma kirpputoripöytä on varattu ensi kuuksi ja kierrätän omiakin kamppeita myös, että ei tässä vain kotia päin aina kanneta. 
Kun tiedän, että moni tänne löytäjä tykkää myös kirpputoreista niin toivotankin hyviä löytöjä alkavalla vuodelle. Onko teilläpäin kirput hiljaisempia näin alkuvuodesta? Meillä on, joka on kai on yleistä joulun jälkeen ja alennusmyyntien aikaan.

24 kommenttia:

 1. En ole pitkään aiaan löytänyt mitään mainittavaa kirppareilta. Kovin on elo hiljaista täällä paikallisilla kirppareilla. Kylöä toiminta taas kevättä kohden vilkastuu (toivottavasti). Odottelen jo kesää ja ulkoilma kirppareita malttamattomasti. Kivat löydöt teit tänään. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti vilkastuu kevättä kohden. Näin tuntuu olevan aina tammikuussa ja heinäkuussa, alennusmyyntien aikaan. Ulkoilma kirpparit on parhaita <3

   Poista
 2. Kauniita täkkejä ♥. Hyvää kirppisvuotta sinulle myös!
  Allekirjoittaneella tämän päivän kirppissaalis oli pyöreä nolla (no onneksi aina ei löydy mitään ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos uudelle kommentoijalle :) Onneksi ei aina löydy mitään ja sehän se suola onkin kun ei koskaan tiedä löytyykö aarre vaiko ei mitään.

   Poista
 3. Sulla on tuuria noiden täkkien kanssa! Itekkin niitä aina kyttäilen, mutta hinnat on useimmiten ihan liian suuria. ..ihana täkkien valtaaja.. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania täkkejä on kyllä löytynyt yllättävän hyvin <3 Ihan täkkien valtaaja on myös osunut kohdalle <3

   Poista
 4. Mullakin on pöytä varattu kirpputorilta ja maanantaista alkaen hankkiudutaan jälleen ylimääräisistä kimpsuista ja kampsuista eroon. Ihania täkkejä olet löytänyt <3 Minä löysin ihka ensimmäisen paksun retrotäkkini tänään kirpparilta, se on tummanpunainen ja maksoi 3€ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea myynteihin sinulle :) Ja olet löytänyt kyllä ihan Super edullisen löydön, onnea siitä myös :)

   Poista
 5. Hiljaista on tammikuut täälläkin. Muutenkaan mitään superlöytöä ei ole tullut aikoihin vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli pitkään hiljaisempaa löytöjen kanssa, kunnes tämä alkanut vuosi on tuonut muutaman mukanaan <3

   Poista
 6. Hiljaista on tammikuut täälläkin. Muutenkaan mitään superlöytöä ei ole tullut aikoihin vastaan...

  VastaaPoista
 7. Kirpparit on <3
  Mulla oli vasta pöytä tuossa paikallisella. Paljon väheni tavara näistä nurkista ja vähenee edelleen FBn kautta. Mahtuupa uudet aarteet pirttiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit <3 Minäkin olen kaupannut fb:n kautta tavaraa, tosin viime kuukausina en ollenkaan.

   Poista
 8. Hiljaista on, Jyväskylän kirppiksillä pyörin viime viikolla ja kovasti oli tyhjiä pöytiä. Poikaselle löytyi onneksi ensimmäiset hokkarit edullisesti, joten kunhan pakkaset hieman hellittää niin päästään jäälle testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja välillä voikin tehä parhaimmat löydöt kun ei monia muita etsijöitä ole hollilla. Onnea hokkareista ja mukavia luisteluja jyväskylään :)

   Poista
 9. Täkkejä, täkkejä! <3 <3
  Hiljaista on täälläkin ollut...

  VastaaPoista
 10. HEI, kävin Porin Kontissa ja siellä oli TOSI korkeat hinnat myytävissä tavaroissa. Kaupasta saa halvemmalla uutta tavaraa. Mutta onneksi ei ole ostopakkoa ja seuraava käynti on hamassa tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 11. Olen alkuvuonna käynyt vain tuossa vakikontissa. Siellä ihmiset kantaa sisään isoja säkkejä tavaraa ja nopeasti tuntuvat tulevan myyntiin. Eli siellä tavaraa paljon ja kiertokin tuntuu olevan ihan hyvä. Hinnat vaan ei aina osu ihan kohdilleen...

  VastaaPoista
 12. Oi, mitä täkkejä. Tuollaisia sitä soisi kirppareilta löytävänsä. Noiden alla ei kyllä palele!

  VastaaPoista
 13. Mulla olisi sulle haaste: http://pilviraitti.blogspot.fi/2016/01/blogini-tarina.html Tartu jos ehdit. :)

  VastaaPoista
 14. Hyviä löytöjä! Täkit ovat meilläkin tarpeen. Tykkään nukkua viileässä, joten peiton päälle täytyy vielä vetää vanha silkkitäkki.
  Minulla oli jo ihan hätä ennen joulua, kun lähikirppis lopetti. Onneksi se avattiin uudestaan ja siellä on kyllä nyt tammikuussakin vilskettä.
  Pitäisi itsekin varata pöytä eikä vain raijata uutta tavaraa kotiin ;).
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.