torstai 25. joulukuuta 2014

Ätsiu joulu joutui jo taas Pohjolaan ja ehti jo ohikin.


Niin se aatto vaan jo on ohi. Oli mukava ja hyvä olla. Niin on myös tänäänkin. Täällä me ollaan oman pesueen kesken hyvinkin hissukseen hyvän ruuan, ulkoilun ja sarjojen parissa. Minullahan tosiaan pukkasi kunnon yskän ja nuhan jouluksi ja ulkoilut rajoittuu omaan takametsään. Ei oo niin justiinsa kuitenkaan. Pukki toi lahjoja ihania ja hyvinkin toiveen mukaisia.

Meinasin ettei tulee bloggailtua niin näinä päivinä, vaan mikä sitä kuvia napsien ja muiden blogeja lueskellen. 


Rauhallista pyhien jatkoa kullekin, kiva jos kävit <3

6 kommenttia:

 1. Ihanan leppoisa tunnelma kuvissa. Ikävää jos sait taudin Jouluksi, vaan nytpä on hyvä syy pötkötellä ja juoda lämpimiä juomia. itsekin tässä kaiken mässäilyn vastapainoksi netissä roikun :) mukavaa pyhien jatkoja sinne teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan hyvä syy pötkötellä ja ompahan sitten taas hetkeksi pois :) Monestihan sitä sairastuukin lomalla tai viikonloppuisin ( ja nyt näköjään tartuttanut ukkelinkin )

   Poista
 2. Hauskaa melkein ohi joulua! Grillasitteko jotain? Mielenkiinto heräsi vaikka maha paukkuu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täälläkin maha paukkuu ja uskomattoman paljon tullut syötyä. Grillissä on lohen savustuspönttö ja kala on kuvassa savustumassa.

   Poista
 3. Onpas ihanat joulutunnelmat. Tulimme tänään jo kotiin ja jätimme joulun taakse. Näiden kuvien myötä tuli kuitenkin taas jouluinen mieli. Kiitos siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on yleensä alkuun paljon joulumieli, vaan kun joulu on ohi niin sen jälkeen en kauaa jaksakaan esimerkiksi koristeita enää. Vielä jaksaa :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.