torstai 27. marraskuuta 2014

Korttipajalta terveisiä


Juhuu joulu ja postipojat, täällä jo kortit odottaa lähettämistä. Hiljalleen olen täällä jo joulutunnelmissa, vain lumi puuttuu. Joulun se tekee lumi ehdottomasti, ei millään tuo sumu ja harmaus tuo tunnetta, että jouluun on alle kuukausi. Kortit on kuitenkin askarreltu ja on tähän asti ainoa merkki joulun kynnyksestä meillä. Minusta on kiva puuhat kortteja itse lähtöön kuin lähtöön ja nämä kortit on taas tehty kaikista mahdollisista jämäpaloista mitä kotoa löytyy. Mukana mm tapetinpaloja ja paitojen ripustusolkaimia.
Viikonloppuna ehkä sitten joululahja ostoille :) Jotain pientä on jo mielessä ja muutamaan viime vuoteen en ole kovin suuria ostanutkaan. Ajatus tärkein ja kivahan lahjoja on antaa ( ja saada :) )


Jokos te täällä pistäytyjät joulua suunnittelette?

14 kommenttia:

 1. Hienoja! Saa nähdä jääkö minulta tänä jouluna kortit tekemättä.. Ensi vuonna sitten taas! :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia joulukortteja! Itsetehty kortti on jo lahja jota arvostetaan :) Meillä ei kotona näy Joulu vielä oikein mitenkään. Viikonlopun markkinoiden jälkeen onkin sitten aikaa keskittyä oman Joulun rakentamiseen. Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetehty kortti on kyllä mukava saada, kuin myös muunlainenkin tietysti :) Täällä tehdään juuri lähtöä joulumyyjäisiin myös.

   Poista
 3. Vielä en ole kortteja ehtinyt väsäämään, sillä tuo adventtikynttelikkö on haastanut oikein kunnolla. Homma ei etene. Josko korttien askartelu välillä auttaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kannattaa ottaakin toinen homma, jos joku tietty ei etene. Tai ainakin jättää se tietty hetkeksi huilimaan, vaikka uutta ei ottaisikaan :)

   Poista
 4. Oi apua, mulla on ihan vaiheessa kortin suunnittelu. Yleensä teen kortin valkuvasta, joten siksi riittää yksi, josta sitten tilaan monta kopiota. Hienoja ovat korttisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin tein joskus valokuvasta ja tuli kyllä ihan mukava.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.