sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Onnea ja hyvinvointia vuoteen 2016..

Onnellista, rauhallista ja hyväntahtoista uutta vuotta tänne blogin puolelle. Itse toivon hyvää mieltä, tyyneyttä ja terveyttä. Toivon saavani viettää aikaa rakkaiden kanssa ja toivon saavani edelleen pääsääntöisesti  tehdä asioita joista tykkään. Koti on edelleen paras paikka maailmassa, viihdyn työssäni ja vapaa-ajalla on mukava kiertää edelleen esimerkiksi kirppareita, käydä kuuntelemassa hyvää musiikkia ja mielessä on myös muutama reissu lähelle ja toivottavasti myös kauemmas. Haaveissa on muutamia muitakin toiveita, mutta kaikkea ei tohdi ainakaan vielä kirjoittaa ja aika näyttää mitä alkanut vuosi tuo tullessaan.

Vuodenvaihdetta juhlimme ystävien luona mukavissa kotihipoissa. Seura, ruoka ja juoma oli hyvää. Poikkeuksellista oli se, että useamman vuoden jälkeen vuosi vaihtui muualla kuin kotona. Meidän vanhempi koira ( 12 v ) pelkää kovasti ilotulitusta ja useampi vuosi on näin ollen vaihtunut koirien kanssa. Vanhemmalla koiralla on kuitenkin kuulo heikentynyt paljon ja kuulon heikkenemisen myötä monetkaan äänet ei hetkauta suuntaan tai toiseen ja näin ollen rohkemimme poistua kotoa. On meillä ollut usein ystäviä vaihtamassa vuotta, mutta olipa hauska olla välillä itsekin toisaalla vuoden vaihtuessa.

Loppuvuosi meni hetkittäin hyvinkin väsyneenä ja kierroksilla käyden, mutta uusi vuosi on alkanut hyvissä ja toisenlaisissa tunnelmissa. Kyllä vapaat tekee tehtävänsä. Eilen kävin kirpuilla ja sain viimein varttua omankin pöydän ja vieläpä ystävän kanssa yhtä aikaa. On mukavampi käydä yhdessä järjestelemässä kamppeita. Tänään taivaalta sataa nenäliinan kokoisia lumihiutaleita, pakkanen paukkaa, leivinuuni luo lämpöä ja uunissa muhii kasvislasagne. Ihana pakkanen ja ihana talvi, silloin kun on kunnon talvi.

Kuullaan taas.
9 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta ja leppoisalta aloitukselta tälle vuodelle. :) Täälläkin on suunnitteilla nurkkien siivousta ja ehkä innostun myös ottamaan kirppispöydän.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin vuosi vaihtui rennommin koiravanhuksella kun ei reppana enää kuule pauketta. Mukavia ajatuksia uudesta vuodesta. Iloa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Onpa mukavia tunnelmia! Ja kunnon talvi on tervetullut.

  VastaaPoista
 4. Meidänkin koirat pelkäävät raketteja, tosin paukut eivät muutenkaan juurikaan kuulu uuteen vuoteemme. Mukavaa tätä vuotta sinulle ja koirille :)

  VastaaPoista
 5. Rasavili raasu joutuu syömään rauhoittavia uutena vuotena. Nti on niin herkkis, että vain tärisee ja läähättää kuolemaa vartoen muutoin. Olemme siis Rasavilin kanssa sisätiloissa, verhot kiinni ja biisit paukkuen. Seuraavan vuorokauden koiruliini lähinnä nukkuu pois stressiään. Kurja juttu:(

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma ja mukavat toiveet kuultavat postauksesta <3 Minäkin toivon sinulle onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Onnea ja iloa alkaneelle vuodelle. Jos murheita on tullakseen, olkoot ne pieniä.

  VastaaPoista
 8. Ihanaista uutta vuotta teiän laumalle! :)

  VastaaPoista
 9. Meidän nykyisistä koirista kukaan ei välitä rakettien paukkeesta, mutta edesmennyt collie pelkäsi hurjasti. Mutta sitten kävi samalla tavoin kuin teidän vanhuksella: sen kuulo huononi, niin parina viimeisenä vuotena se ei enää pelännytkään samalla tavoin, kun ei kuullut sitä pauketta. Joskus aistien heikentyminen on ihan hyvä juttu.. :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.