lauantai 18. lokakuuta 2014

Lomalla viimeinkin ja uusia vanhoja aarteita.

Hiphei hurraa, sitä ollaan lomalla seuraava viikko. Mitä kaunein kipakka lokakuun päivä tänään, joten mikäpä siinä aloittaa vapaat. Lähdin kirpuille etsimään edullisia matkaveskoja ja niinhän siinä sitten kävi, että löysin laukkuja kolmin kappalein. Haaveissa oli kaksi, joista ajattelin yhden löytäväni, mutta että kolme :) ! Näille on selkeä sävel ja paikka, jonka kuvaan myöhemmin. Makuuhuoneen tapetin muuttumisen myötä koko makuuhuone saa uutta puhtia. Löysin edullisesti myös pari täkkiä, kahdet villasukat, emalikipon ja tarjottimen.

Kukat ja siiderit ostin muuten vain ilokseni. Tästä on hyvä jatkaa lomaa. Onnellista lomaa muillekkin lomalaisille ja hyvää viikonloppua kaikille <3

14 kommenttia:

 1. Mahtavat löydöt. Voi sinua onnellista kun lomasi on vasta edessä! Täällä lomanen lopuillaan ja maanantaina paluu arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain :) On kyllä niin ihana aloittaa loma. Toivottavasti sinulla oli onnistunut loma ja töihin paluun jaksaa vaikka loman verukkeella :)

   Poista
 2. Ihanat löydöt, tosi kiva, kun löytää etsimänsä. (Ja vähän muutakin siihen päälle :) ).Meillä on vielä ma lomaa, sinä oot kyllä onnekas, kun saat nauttia lomasta koko viikon edestä! Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä edes lähtee etsimään mitään tiettyä kirpuilta, mutta nyt lähdin ja kivasti lykästikin. Mukavaa vapaata sinulle huomiseksi :)

   Poista
 3. No jopas onnisti! Harvoin sitä löytää, mitä on lähtenyt etsimään.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos loman toivotuksista :) Minulla oli mielessä tietty kirpputori, josta lähdin laukkuja hakemaan. Sieltä löysin ja vieläpä todella edullisesti.

   Poista
 4. Sinähän olet tehnyt melkoisia löytöjä, vau! Oikein hyvää lomaa toivottaa toinen lomalainen :D

  VastaaPoista
 5. Vau mikä PINO :) kelpais tännekin :)
  Ja ai ihana, koko loma edessä. Täällä jo takana. Nauti lomastasi!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat löydöt. Teerenpelissä olen tuota puolukkasiideriä nauttinut. Se oli hyvää, mutta en tiennyt, että sitä saa kaupastakin/Alkosta?
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos loman toivotuksesta :) Siiderit on prismasta, eli kyllä täällä meillä ainakin myydään. Tuo puolukka olikin uusi tuttavuus ja tosi hyvää. Mustikan tunsin ja hyväksi tiesin jo ennestään.

   Poista
 7. Tulin vastavierailulle :) Missäspäin Suomea asustelette kun meillä tämä syyslomakin yhtäaikaa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit, toivottavasti tulet uudestaankin :) Asun Lahdessa, missäpäin sinä? Mukavaa loman jatkoa meille.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.