torstai 25. helmikuuta 2016

Purkutalosta pelastettu..


Heippa pitkästä aikaa :) Blogissa on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta nyt vihdoin hei myös tänne. 

Kotona on paljon viime aikoina tapahtunut, mutta aikaiseksi en ole saanut kirjoittaa. Viime viikonloppuna koin kuitenkin  onnenkantamoisen josta on ehdottomasti kirjoitettava. Sunnuntaina nimittäin pääsin hylättyyn ja unohdettuun, pian purettavaan taloon kurkistelemaan luvan ja ajan kanssa. Omistajat tietävät rakkauteni ja kiinnostukseni vanhoihin taloihin sekä tavaroihin ja näinollen ennen viimeistä purkutuomiota sain luvan hakea pois mitä mielisin. Uutisen kuultuani hihkuin ääneen ja jouduin juoksemaan hetken ympyrää. Tiesin, että odotettavissa voi olla mahdollisia aarteita. Aarteita todella oli, vaikka iso osa esimerkiksi huonekaluista oli jo kauan sitten viety pois. Mukaani lähti kuitenkin pakettiautollinen tavaraa. Tavaroissa mukana oli mm vanha liinavaatekaappi ( Rakastuin! ), pinnatuoleja, vanhoja puulaatikoita 7 kpl, valokuvakehyksiä, pari naulakkoa, muutamia astioita ja puutynnyri. Uskomatonta, uskomatonta.


Talolla ja näillä tavaroilla olisi varmasti tuhat tarinaa kertoa.


Ja kyllä, tavaroiden entiset omistajat tietävät, että näillä olisi ollut ehkä rahallistakin arvoa. Rahalla ei kuitenkaan ollut näiden kohdalla merkitystä. Merkitystä oli tavaroiden arvostamisella.

Nyt olen kuitenkin taas hieman hopulla liikkeellä niin kuvaan ja kerron tavaroista myöhemmin lisää, mutta alkuun tämmöiset terveiset teille tänne löytäville.

Hiljaisuudesta huolimatta huomasin ilokseni tänne löytäneen muutaman uuden lukijan, siispä lämpimästä tervetuloa <3Nyt on kiirus, mutta palataan, palataan :) !


18 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa! Ja hienoja löytöjä. Ehkä entisille omistajille oli tärkeintä että tavarat saavat hyvän kodin. <3

  VastaaPoista
 2. Voi mitä löytöjä! On ollut kyllä onni myötä! Just tuollaiset on niitä parhaita tilanteita, kun joku tarjoaa aarteita ihan ilmaiseksi :) Ihania nuo termarit <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että kaikki hienot tavarat saivat uuden kodin joka arvostaa kaikkea vanhaa ❤ Olis kyllä niin minunkin toive päästä johonkin vanhaan taloon ja aivan luvalla ottaa sieltä mukaan mitä haluaisin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia! Täällä on myös niin hoppu rempan keskellä, että päivitykset ovat jääneet väliin:)

  VastaaPoista
 5. Upeita aarteita! Kerro pian niistä lisää. Mukavaa oloppuviikkoa Miia!

  VastaaPoista
 6. Voe mahoton, voe mahoton! Ihania ihmisiä, kun päästivät tonkimaan. Niin monet kantaa kaiken vaan roviolle. Huonekalut sai uuden, hyvän kodin❤

  VastaaPoista
 7. Voi mitä löytöjä! Ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista
 8. Moi moi :)
  Aikaa hienoa että tavarat päätyi hyvään ja niitä arvostavaan kotiin!

  VastaaPoista
 9. Moi moi :)
  Aikaa hienoa että tavarat päätyi hyvään ja niitä arvostavaan kotiin!

  VastaaPoista
 10. Mä jo tuolla Instassa ihailinkin sun ihania löytöjä. Laita nyt johonkin kuvaa myös kaapista ! Täällä utelias (lue kateellinen ) odottaa :)

  VastaaPoista
 11. Ihan mahtavaa kun tuli tuollainen tilaisuus eteen!
  Odotan kovasti postausta tavaroista.

  VastaaPoista
 12. Voi onnen autuutta! Kunpa tuollainen tilanne sattuisi itsellekin :) Vaikkei meille mitään mahtuisikaan, mutta sitten vois laittaa entistä tavaraa enemmän pois, kun sais uusvanhaa mieluista...

  VastaaPoista
 13. Voi miten mä olen onnellinen sun puolesta ♥ ja miten ihania ihmisiä ♥ Hienoa, että juuri sä sait nuo, eikä kukaan rahanahne jälleenmyyjä tai ehkä vielä kamalempaa olisi ollut, jos ne olisivat joutuneet kaatopaikalle!

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 14. Ihan mahtava onnenkantamoinen <3 Unelmoin samanlaisesta tilaisuudesta. Tällainen vanhoille huonekaluille sydämeni menettänyt kirppistelijä kun olen :)

  VastaaPoista
 15. Oijoi, miten ihana tilaisuus! Mahtavaa, etteivät tavarat päätyneet kaatopaikalle, vaan hyvään kotiin. :)

  VastaaPoista
 16. Jokaisen vanhojen tavaroiden ystävän unelma :)

  VastaaPoista
 17. Ihanaa! Ihan mahtavaa, että tavarat ovat saaneet uuden rakastavan kodin.

  VastaaPoista
 18. Kiitos teille kaikille kommenteista. Nämä on aarteita, tärkeitä itselle ja ihana kun jaatte hyväntuulen uutisen kanssani <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.