torstai 8. lokakuuta 2015

Romusta aarteeksi / punainen


Heippa ja mukavaa torstaita. Minä se olen ollut töissä aamusta alkaen ja äsken kotiin saapuen, muutaman tunnin välillä kotona pyörähtäen. Nyt on niin, että sohvan perukat kutsuu ja mukavaa kun huomenna alkava viikonloppu jo kolkuttelee ovella. Tervesiä teidänkin torstaille ja alkavalle viikonlopulle tämän kuvan myötä.

Minä sain tämmöisiä ihania ja niin omia juttuja juurikin lahjaksi. Lahjaksi ja lahjaksi, tai no kun itse kysäsisin kun tiesin ettei näille ollut toisella enää mitään tarvetta. Mukaan tarttui siis punainen vanha lamppu, punainen ankka ja punaiset majuri henkarit. Kyllä se vain niin on, että vaikka minkälainen rompe voi olla toiselle aarre. Aina kannattaa tarjota uutta kotia tavaralle joka itseä miellyttää ja jota toisaalla ei selvästi tarvita. Kysyvä ei tieltä eksy ja tuloksena voi olla aarre omaan kotiin ja hyvä mieli antajalle ja saajalle.8 kommenttia:

 1. Ihanat aarteet! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. ♥Heippa! Huippu-kivoja aarteita! Olen luultavasti vikan kerran ennen joulua myyjäisissä, toivottavasti saat diilin Hannan kanssa :) Mulla tulee myyntiin mm. peittoja, sekä taskukkoja missä 24 pientä taskua... :) :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Majurit on ihania. Ne on niin sisustuksellisia :)

  VastaaPoista
 4. Majurit on kyllä kauniita ja tuo punainen väri on ihana. Kannattaa kyllä joskus avata suu ja rohkaistua kysymään, minä sain silloin keväällä sen ihanan lampun kaupan päälle, kun ostin kaapin. Sillä ei ollut käyttöä silloisessa paikassa, ja minä taas hihkuin riemusta saadessani sen.

  VastaaPoista
 5. No olipa hyvä, että tarjosit uuden kodin majureille =) Ne on kyl punaisina ihania ♡

  VastaaPoista
 6. Ihanat punaiset! <3 Noita Majureita huolisin kotiini, mutta vaatekaapissa ei ole tilaa noin isoille henkareille. Pakko tyytyä pesularipustumiin, jotta vaatteet mahtuvat rekille. :)

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.