maanantai 19. lokakuuta 2015

Tuliaisia / terveisiä reissusta..


Terveisiä Virosta ja Tallinnasta. Vanha tuttu ja aikalailla koluttu Tallinna sekä erityisesti vanha kaupunki. Silti aika ihana. Tälläkertaa ei kuvia kaupungista, mutta värien myötä terveisiä muuten vain ja tuliaisten muodossa. Vanhan kaupungin kujat, kadut, mukulakivet kahviloineen ja ruokapaikkoineen ei pettänyt taaskaan. Toisaalta taas kylpylässä olisi ollut parantamisen varaa. Kylpylä oli ennestään vuosien takaa tuttu, ihan siisti ja viihtyisä aamupaloineen, mutta itse kylpyläosasto aivan turkaisen täysi. Reissuun lähdettiin perjantai aamuna ja palattiin eilen ( sunnuntai ) illalla ja kylpyläosastolla viitsittiin ruuhkan takia käväistä vain perjantain illalla.

Reissusta mukaan tarttui aivan ihanat ja lämpöiset paikallisen mummukan kutomat sukat, kukkamaiharit, pupukoristeet rakkaan Millapupun muistoksi sekä herkullisen värisiä ovien nuppia keittiöön. Muutaman paidan ostin myös, mutta kuviin saakka paidat ei joutaneet. Ainiin ja koska vanhassa kaupungissa on aivan ihanat kukkakioskit niin kukkiakin loman iloksi meren yli matkusti.

Matka oli kaikkiaan mukava, mutta niin se vain on, että on aina ihana palata kotiinkin. Tänään kipaisin jo kampaajalle ja seuraavat päivät nautin syysloman vapaista aikalailla kotona. Torstaina työt kutsuu, mutta muutama päivä vielä kotia. Kotia, kotia, kotia.Tikusta ehkä asiaa, mutta olipa mukava kirjoittaa taas blogiakin hetken tauon jälkeen. Kuullaan taas ja mukavaa alkanutta viikkoa tänne löytäville :)

8 kommenttia:

 1. Kivat tuliaiset! Munkin mielestä Tallinna on kiva kaupunki. Vanha kaupunki on ihanan tunnelmallinen (varsinkin joulutorin aikaan) ja siellä on paljon hyviä ravintoloita.

  VastaaPoista
 2. Kivoja tuliaisia ja kiva kuulla kuulumisia :)

  Mulla on muuten sulle haaste blogissani. Poimi haaste itsellesi, jos se tuntuu omalta :) Kyse on Liebster Award – haasteesta, joka on jo jonkin aikaa kiertänyt blogeissa. Blogissani on 11 kysymystä liittyen lähinnä sisustamiseen, mutta vähän myös elämään yleensä. Kivaa maanantaita :)

  VastaaPoista
 3. Tallinnassa on kiva käydä, koska se on lähellä ja "helppo" kohde. Tekis mieli taas mennä herkkuja nauttimaan ja katuja kuljeskelemaan. Ihanat, ihanat maiharit ja herkkuvärit nupeissa.

  VastaaPoista
 4. Kivat ostokset olet Tallinassatehnyt. Mukavaa lomanjatkoa sinne.

  VastaaPoista
 5. Leppoisaa loman jatkoa sinulle! Me startataan huomenna Tukholmaan. Vain Rasavili jää kotivahdin kanssa patavahdeiksi.

  VastaaPoista
 6. Mun tulee harvemmin Tallinnassa käytyä, olen niin Tukholma-fani.
  Kivat tuliaiset olet tuonut, kengät on mahtavat! Kukkia määkin yleensä Tallinnasta mukaani ostan, ei vaan pysty kulkemaan niiden kukkakojujen ohi ostamatta.
  Mukavaa loppulomaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kengät! Ja ovinupit. Ihanaa viikkoa Ketunkoloon <3

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.