sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Terveydeksi, sekä onneksi on..


Tiedättehän kun on niitä ihmisiä, jotka sairastaa viikonloppuisin ja lomilla, silloin kun arki on ohi ja koittaa vapaat töistä ja usein muistakin suunnitelmista. Minä tiedän hyvinkin nämä ihmiset ja kuulun niihin itsekin. Ja koska kaikki on hyvin ja kaikki on suhteellista niin ei ole tarkoitus tästä kiukutella enemmän, mutta kun viime viikonloppu meni osiltaan vatsataudissa ja tänään äänestä ei ole tietoa, pää ja korvat humisee ja nenä on niistämisestä rikki, lämpö seilaa eestaas niin olen ollut lähellä sitä takapuoleen ammuttua karhua. Tai no, mitä tässä kaunistelemaan : oon ollu karhu takapuolessa ammus. Ja pahoittelut : todellakin tiedän, että tämä on ohimenevää, tiedän myös, että tälläiset on Todella pieniä murheita, mutta tällähetkellä on pakko saada jotain kautta purettua harmitusta.

Ensiviikolla on myös työnpuolesta tentti, johon on ollut tarkoitus paneutua tänään, mutta energiaa lukemiseen ei ole ollut. Olen ollut sängynpohjalla lähes kokopäivän, inkiväärit ulottuvilla, nenäkannu kurotuksen päässä. Tehokkaita muuten molemmat, kannu kuin inkivääri. Vartin pistäydyin ulkona koirien kanssa.

Huomenna alkavaan viikkoon tietysti uusin puhdein ja ensi kerralla tänne paremmin tuulin.  Ja edelleen tiedetään, tiedetään : oikeasti tämä ei ole harmi, ei mikään. Onneksi esimerkiksi on koirat, onneksi on.
6 kommenttia:

 1. Ihminen on kummallinen "otus" :) Meidät on rakennettu ihan ihmeellisesti - kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin lomilla sairastaja. Kesäloman aluksi iskee aina helvetillinen migreeni. Vasta siinä jotenkin tajuaa irrottaa tunnollisuudesta ja vain maata säryn pois. Sitten helpottaakin ja voi vaan olla ja nauttia elämästä. On sitä ihme virityksellä käyvä kapistus...

  VastaaPoista
 3. Tutut tuntemukset ja ymmärrän sinua täysin. Itse kuulun myös niihin jotka sairastavat harvoin ja silloinkin lomilla tai viikonloppuna. Pikaista paranemista sinne ja mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Minä just ihmettelin, että miten flunssa just nyt rantautui meille, kun talvi meni suht terveenä. Pari kesää sitten sairastuin keuhkoputkentulehdukseen paria päivää ennen lomaa ja tauti jatkui viikon, onneksi sain sairauslomaa. Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Tiedän niin tuon harmituksen, kun sairastaa vapailla. Se on niin tuttua. Paranehan pian ♥

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Sairastaminen on ihan sieltä jostain syvältä. Olin tänään lähdössä töihin, kun kuopus oksensi. Blääh!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.