sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kirpuilla ja satamassa..


Tänään heräsin hyvissä ajoin ja muistin peräkonttikirpparin, joka on joka sunnuntai kesäisin yhdellä Lahden kirpputoreista. Kirpputori Kisällissä Sopenkorven kaupunginosassa. Ei muuta kun ukkelin ympäri puhuminen ja käytiin peräkonttikirpputorilla, jossa olikin ihan mukavasti myyjiä, vähän vähemmän ostajia. Löysin edulliseen 3e hintaan aarikan pikkuisen raitapurkin. Aarikan raita- ja ruutupurkkeja minulla on useampi ennestäään ja niin sopi tuo pikkarainen joukon jatkoksi. Mukaan tarttui myös aivan ihana punainen retrolamppu hintaan 5e. Retrolampun myyjä naureskeli lampulle " hehhe, oikeen kunnon retroa ", ilmeisesti oli niitä ihmisiä ketkä ei arvaa mimmoisia aarteita tuollaiset toisille on. Toisen romu, toisen aarre. Ihana.

Peräkonttikrpprilta suunnattiin vielä minun mielestä Lahden mukavimmalle kirpputorille, Lanttilaan. Lanttila on iso vuokrapöytä kirpputori Hennalan kaupungin osassa. Oikeastaan joka ikinen kerta mukaan tarttuu jotain ja myytävää kuin ostettavaa on paljon. Nyt mukaan tarttu punainen lyhty hintaan 3e. Kyllä minua taas nauratti : värillä ei väliä, kunhan se on punainen.

Kirppareilta köröteltiin satamaan ja ihmeeksi ja onneksi sattui kamera mukaan niin sain muutaman kuvankin napsittua. Satama on mielestäni Lahden ehdottomasti ihanin paikka kodin ja kotimetsän jälkeen.
Ensi viikonloppuna mennäänkin sitten ystäväin kanssa itse myyjäksi kirpputoritapahtumaan siivouspäivä.

Tämä viikonloppu meni hujataen : perjantaina oli työsuunnittelupäivä ja suunnittelun jälkeen jatkettiin iltaa työporukan kanssa. Eilen kylillä muilla asioilla ja tänään kirpuilla. Kun on valoisaa niin jaksaa touhuta aivan toisella tavalla.

Mukavaa ja lämmintä päivänjatkoa tänne löytäville. Minä tein juurikin välipalaa ja lähden syömään ulos :)


20 kommenttia:

 1. Punaisesta ei väri parane! Meidän viikonloppuun on kuulunut jätelava. Kunhan ehdin, pistän pistausta kehiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä kurkkimassa joko jätelavaa näkyy :)

   Poista
 2. Mukavat punaiset löydöt :) Odotan jo innolla ensi viikonloppua ja siivouspäivää. Tarkoitus olisi suunnata tyttären kanssa Helsinkiin löytöjä tekemään. Toivotaan että ilmat suosivat tapahtumaa. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli tarkoitus ensin lähteä helsinkiin, mutta lopulta näin ja hyvä näinkin :) Onnistuneita ostoja teille!

   Poista
 3. Minulla näpit jäässä vaikka sisällä olen - eli täällä ei kelit helli ja kynnys lähteä pihatöihin on vähän korkeampi kuin lämpimillä - tosin siellä sitten kyllä hetkessä lämpenee -toppahaalarin sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tänään taas tuulee ja viimoo. Kyllä oli eilen mukavampi.

   Poista
 4. Kävipä hyvä tuuri. Onnea löydöistä :D

  Ihana sunnuntaisää siellä. Täällä on ollut pilvistä ja sitten alkoi vesisade...

  VastaaPoista
 5. ihanat löydöt! Ja ainiin onhan se siivouspäiväkin tulossa, juuri mietin, että ensi viikonloppuna riittää taas hulinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivouspäivä on kyllä mukavimpia uusia tapahtumia mitä itse tiedän :)

   Poista
 6. Hienot löydöt! Varsinkin tuo lamppu on aivan ihana ja ihan oikean värinen =)

  VastaaPoista
 7. ♥ihanat löydöt,ihana tyttö!Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 8. Ihanat löydöt! Minulla oli muksuna tuollainen samanlainen ja saman värinen lamppu... sääli vaan että se on vuosien varrella tippunut matkasta.
  Sinulla on tosi kiva blogi, kiitos kun poikkesit myös minun blogissa :)

  VastaaPoista
 9. Mä odottelen malttamattomana siivouspäivää, toivotaan vielä kaunista säätä.

  Mulla oli joskus muinoin punainen kausi, kyllä se vieläkin viehättää mutta nyt on muitakin lempivärejä. Kivat löydöt osunut kohdallesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kestänyt punainen kausi vuosia ja vuosia, mutta onneksi punaisen lisäksi on monia muitakin niin ihania värejä.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.