perjantai 1. toukokuuta 2015

Gillikausi


Grillikausi avattu. Avajaisissa vartaita pihvillä, maissilla, halloumijuustolla ja paprikalla. Kevennyksenä mansikoita ja juomana kuplivaa. Ei tiedä mihkä tässä vielä illantullen joutaa. Kyllä tämä vuodenaika on ihmisen tai ainakin minun mukavinta aikaa.
Mukavaa illanjatkoa !

13 kommenttia:

 1. Samoja fiiliksiä täälläkin... :) Ekat herkut grillistä talven jälkeen, ovat niiiiiin parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Grilliherkut on kyllä todella hyviä. Loppukesästä sitten taas kiva siirtyä jo muihinkin ruokiin. Kiva kun olet kirjoitellut :)

   Poista
 2. ♥aaaah, näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. On herkullisen näköiset grillattavat! Ekat grilliherkut on aina kauden parhaat, ihan sama mitä sieltä grillistä lautaselle nostaakaan.

  VastaaPoista
 4. Täällä ajateltiin avata grillikausi tänään. Ensimmäinen yritys viikko sitten epäonnistui, kun huomasimme kaasun loppuneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi kaasun kanssa niin ettei kaasu jostain syystä toiminut ollenkaan, vaikkei loppu ole. Onneksi oli hiiligrilli varuilla ja nämä saatiin sitten sillä.

   Poista
 5. Me miehen kanssa avattiin myös vappuna grillikausi :) Tämä kevät on aivan UPEAA aikaa, en voi kuin rakastaa tätä. Ihana seurailla kuinka luonto heräilee kokoajan enemmän eloon, pääsee laittamaan pihaa ja eläimet saavat nauttia ulkona olosta. Olen aivan haltioissani kaikesta näin keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin ihanaa ja malttamatontakin aikaa. Päivittäin pitää etsiä uusia kevään merkkejä ja ihana huomata.

   Poista
 6. Näyttää hyvältä. Tekisi mieli itsekin käynnistää jo grillikausi. Huomattiin vain sellainen pieni ongelma. Grilli pitäisi uusia ensin...

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.