maanantai 20. lokakuuta 2014

Snif Snif

Snif ja tuf, mitäs me tytöt. Huomasin, etten ole pitkilleen kertonut meidän pupun kuulumisia. Täällä vanha typy, karvatassu voi kuitenkin hyvin. Tänään on ralliteltu pitkin olohuonetta ja käyty sängyssä antamassa kyytiä tyynyille. Meidän pupu on hyvinkin rauhallinen kaikkiaan, mutta silloin tällöin on spurtti päällä ja tänään on sellainen päivä.

Pupu tuli meille puolitoista vuotta sitten eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Silloin neitin iäksi arviotiin 4-5 vuotta, joten nyt hän saattaa olla jo pitkälle yli kuusi vuotias. Kuusi vuotiaana kani on jo hyvinkin iäkäs. Neitille harmaata pukkaa nenänpieleen ja turkkiin. Banaanilastut on suurinta herkkua, eikä haukkujakaan tarvitse pelätä enää lainkaan. Silloin kun neiti saapui meille niin toivoin, että kani ja koirat voi olla joskus vapaana samassa tilassa, mutta aika on näyttänyt, ettei moista tapahdu. Hyvin he tulevat kaikkiaan toimeen ja häkin läpi nuuskutellaan, mutta on kuitenkin parempi, että eläimet ovat vapaana eri aikoina.
Terveisiä ja rapsutuksia kaikkien lemmikeille <3

22 kommenttia:

 1. Ihana pupu! Mun ei pitäis kyllä lukea eläinpostauksia, kun heti alkaa tekeen mieli vaikka mitä karvaturreja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minun alkoi tekemään eilen preeriakoiraa kun katsoin avaraa luontoa :)

   Poista
 2. No voi herranjestas sentään, onpas tämä pupuneiti oikea söpöliini ♥ Kun meän lapset oli pieniä niin meilläkin oli pupu. Se oli valkea ja sen nimi oli Valkko :) Vanhin tyttö lykkäsi sitä nukenvaunuissa ja siellä se muutenkin vipelsi lasten leikkihuoneessa vapaana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupuista voi tulla todella ihmisrakkaita ja läheisiä. Tämä on minun kolmas pupu. Ensimmäinen pupu lapsuudessa oli meillä aina vapaana ja tömisi ovelle vastaan kun tulin koulusta ja makasi selän päällä kun läksyjä lattialla tein :)

   Poista
 3. Onpas siinä suloinen pupu, hellyttävältä kuulostaa, että vanhus saa vielä tuollaisia spurtteja.
  En uskaltaisi minäkään pitää koiraa ja kania samassa tilassa vapaina, metsästysvietti kun saattaa iskeä koiralle kuin koiralle. Minulla oli nuorena hetken hamsteri ja meidän pystykorva olisi varmasti hotkaissut sen, jos tilaisuus olisi tullut, vaikka muistaakseni se taisi leikkiä ei-kiinnostunutta, jos joku ihminen oli paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli lapsena koirapuoli ja pupu vapaina aina. Pupu oli koirasta kiinnostuneempi, kuin koira pupusta. Uhkarohkeasti ja lapsen ajatuksin pidin myös välillä pupua ja hamsteria samassa häkissä ( huh ). Nykyisin ja näitä tapauksia en samaan tilaan vapaana päästä kuitenkaan :)

   Poista
 4. Kylläpäs on veikeän näköinen kaveri!

  VastaaPoista
 5. Kaikkea ihanaa täällä blogissa...eläimiä, värejä, sisustusta :) Taidanpa liittyä mukaan...

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kun olet käynyt <3

   Poista
  2. Onpas pehmoinen ja pörröinen kaveri :D En ole nähnyt mitään söpömpää aikoihin!

   Poista
  3. Oi kiitos, hän on kyllä omaa luokkaansa <3

   Poista
 7. On muuten aivan saman näköinen kun edesmennyt Sini-pupuni. Hän eli 10-vuotiaaksi ja kaverinsa 12-vuotiaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on ollut sitten kaunis Sini :) Välillä kuulee ja näkee, että kääpiöpuput on elänyt hyvinkin vanhoiksi ja toivon meidänkin tupsukalle pitkää ja tervettä ikää <3

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.