tiistai 7. lokakuuta 2014

Keltainen, kultainen

Muistatteko kun olen muutaman kerran haaveillut keltaisesta peltilampusta makuuhuoneeseen uuden tapetin päälle? Toivoin kahta keltaista lamppua seinälle..

Tadaa, ei ole kahta, eikä seinälle, vaan on yksi tuolin kulmaan. Tämän ihanuuden pelastin tänään kaatopaikan uhalta. Huokaus, niin ne asiat vain tupsahtaa ennenpitkää yleensä eteen, kun tarpeeksi on kärsivällisyyttä ja halua etsiä. Nythän tässä on se ongelma, että täytyisi saada samanmoinen toisellekkin puolelle sänkyä. Jos ei samanmoista, niin ainakin samanvärinen, vaikka sitten seinälle. Kuten monesti aiemminkin, niin uskon sellaisen löytyvän, kun pidän silmät ja korvat auki. 

Tervetuloa kotiin keltainen ja kultainen, sinusta pidetään hyvää huolta.

Valkoisia pinnatuoleja oli kaksi varastossa ja löytivät nyt paikkansa nekin. Tuolitkin olen noukkinut ilmaiseksi talteen edellisestä kodista, jossa tuoleista haluttiin eroon.


Rauhallista ja onnistunutta tiistain jatkoa, kaikille <3

16 kommenttia:

 1. Ihana on ja passeli pari tuon seinän värin kanssa. Minä katsoin Tikkurilan maalisävylastusta apua huoneen muiden seinien värille, kun valittiin tuo tapetti. Niistä tuli hennon ompunvihreät, uskallettiin kerrankin luopua neutraaleista väreistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onko teille siis nyt tulossa tämä sama tapetti vai jossain aiemmassa kodissa? Ompunvihreä kuulostaa myös kivalta.

   Poista
 2. Ihana iloinen väripilkku ja kyllä toisenkin keltaisen lampun vielä löydät!

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kieltämättä sattui, toisen roska on tosiaan toisen aarre. Ihanan pirteä lukulamppu :D

  VastaaPoista
 4. ♥ihana löytö! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Hirveen kivoja on nuo arkkitehtivalaisimet! Itsehän jouduin purkamaan tuollaisen ihan hiluiksi asti, maalaamaan keltaiseksi ja kasaamaan uudelleen.... ei koskaan enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin meinasin hetki sitten ostaa kirpulta kaksi valkoista, purkaa ja maalata. Lopulta tulin toisiin aatoksiin ja ehkä hyvä niin :)

   Poista
 6. Minäkin olen jotenkin oivaltanut, että asioilla on tapana järjestyä ja jostain kummasta, odottamattomasta paikasta voi löytyä aarteita, joita on odottanut pitkään.

  VastaaPoista
 7. Voi että, tuo lamppu on kyllä aivan ihana. Toivottavasti sie löydät sille kaverin :) Näitä tulee niin harvoin vastaan. Eka kertaa miekin löysin nyt sen seinämallin lampun keltasena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sinun onkin ihana :) Toivotaan, että löydän toisenkin.

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.