lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen..


Heippa ja kivoja ja onnistuneita pääsiäisen päiviä tänne blogin puolelle. 

Olen ollut vapaalla koko viikon, mutta vähän lennossa sinnetänne. Alkuviikon olin vanhempien luona kotikylillä. Reissussa oli hyvää kuin huonoakin. Lapsuuden ystävän kanssa löydettiin toisemme joku vuosi sitten uudestaan ja ollaan sen jälkeen pidetty paljon yhteyttä ja nähty muutama kerta. Tälläkertaa vietettiin aikaa tunnista tuntiin. On ihanaa kun elämässä on ihmisiä jotka tuntee aikalailla läpikotaisin. Hyvä, että on ystävä kuka tietää omista lähtökohdista, kasvujen iloista ja kivuista niin paljon mitä minusta tietää hän. Harmiakin reissuun mahtui, mutta onneksi ei mitään mitä ei korjaisi. 

Eilen oltiin muuttoapuna ukkelin veljelle ja tyttöystävälle. On mukavaa auttaa mukavia ihmisiä, mutta voi miten kivaa oli kantamisten jälkeen palata valmiiseen kotiin.

Nyt täällä lämpiää leivinuuni ja uunissa pata. Alhaalla lämpiää puusauna ja voin kertoa ettei täällä suunnitella lähtöä tänään suuntaan tai toiseen. Muutama maalausprojekti odottaa tekijäänsä, mutta onneksi vapaita on vielä muutama ja asiat voi tehdä tai jättää tekemättä, juuri niinkuin itse tahtoo.
Kuullaan taas!

5 kommenttia:

 1. Lomanviettosi kuulostaa mukavalta.
  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä. Ihanaa ja rentoa pääsiäistä. :)

  VastaaPoista
 3. Lomilla on kiva olla reissussa mutta mukavaa on aina kotiin palata! Makoisia löylyjä sinne!

  VastaaPoista
 4. Saimme tänään keittiörempan valmiiksi ja olen samaa mieltä kanssasi: valmiiseen on kiva tulla:)
  Pirtsakkaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.