lauantai 14. helmikuuta 2015

Olohuoneen uutukainen ja ajatuksia ystävyydestä


Ystävänpäivänä 2015 meille saapui uusi olohuoneen matto. Pidemmän aikaa olen kyllästellyt olohuoneen punaista mattoa ja tänään matto päätyi varastoon, josta päätyy joku kaunis päivä jonkun toisen iloksi. 

Blogeissa olen nähnyt jonkunverran mustavalkoisia mattoja ja jossain vaiheesssa tuli ehkäpä joku ähkykin mustavalkeista matoista : meille ei ainakaan tule. Tulipa kuitenkin. Viime aikoina olen ajatellut, että oikeastaan nuo matot on aika mukavia ja kun tänään tuon hankin, niin tykästyinkin kovasti. Omaan makuun olohuone raikastui vanhan karvamaton jälkeen.


Ystävänpäivänä maton lisäksi olen miettinyt myös niitä oikeita, rakkaita ja niin tärkeitä ystäviä. Casa-X:n Enne kirjoitti mitä mainioimman ja osuvimman tekstin omista ajatuksistaan ja ystävistään. Nämä Ennen ajatukset oli kuin suoraan omista mietteistä :

 " Tutustun ihmisiin helposti, mutta minulla on vain muutama luottoystävä...Toisien kanssa tiedän ja luotan, ettei se ystävyys mihinkään häviä vaikka nähtäisiinkin vaan kerran puolessa vuodessa. Olen hieman sosiaalinen erakko ja joskus vaan väsyn nopeasti ihmisten seurassa, seurasta tai sen laadusta riippumatta. Uppoudun usein sisäiseen maailmaani, jonne moni pääsee kurkistamaan vain ovensuulta. Olen hyvin herkkä omasta ajastani ja tilastani, rakastan möllöttää yksin kotona omien ajatuksieni ja puuhieni parissa. Puhelimessa puhun vain pakon edestä, en kuulumisia kyselläkseni. (Tämän ystäväni varmaan hyvin tietävätkin eivätkä soittele turhaan :D) Enkä todellakaan ole se tyyppi, joka lähtee töiden jälkeen vaan kahville ihan huvin vuoksi...Vierastan "best friend"-ajattelua, minulle jokainen ystävistäni on omalla erityisellä ja uniikilla tavallaan rakas. Tai no, ehkä yksi on ylitse muiden. Hänen kanssaan jaan myös vuoteeni, asuntolainani ja koirani. "

Kiitos Enne sinulle tuosta tekstistä. Tuossa on kaikki niin hyvin tiivistettynä, ettei minulla ole paljoa lisättävää. Ehkä voisin mainita vielä siitä, kuinka joskus aikaisemmin perustelin kierrellen hyvän päivän tutuille tms tuttaville miksen lähde kahville, sinne, tänne tai tuonne tapaamiseen. Nykyään sanon herkästikkin, että viihdyn niin hyvin kotona ja omissa oloissa ja ne joiden kanssa olen ystävä niin heitä tietysti näen. On välissä sitten viikko, kukausi tai puoli vuotta.  On aivan ihania tuttavia ja moikkaustuttuja, mutta kalenterikädessä en vapaa-ajalle ehdoin tahdoin yritä heidän kanssa tapaamisia sopia.

Huomenna minulla on ystävän kanssa ystävänpäivän tapaaminen. Kyllä noin kauniin asian ja ystävänpäivän suo olla joka päivä. On virallinen ystävänpäivä tai ei. 

Mukavaa iltaa kaikille ja terveisiä teille blogiystävät. Minä otan namupussin kainaloon ja toiseen kainaloon karvakuonot, kamuista yhdet uskollisimmat <3

25 kommenttia:

 1. Onhan kiva matto! Mistäs löysit ;)? ja tää vois myös allekirjoittaa tuon Ennen tekstin. Jostain syystä en ole yhtään puhelinihminen, näen mielummin kasvokkain. Tosin sitten kun soitan saattaa puhelimessa hurahtaa - tovi...
  Hyvää ystävänpäivää siulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Matto löytyi Anttilasta. Annon matto ja suht edullinenkin, 79.90e

   Poista
 2. Kaunis matto ja raikastaa olohuoneesi ilmettä todella kivasti. Mukavaa ystävänpäivää sinne. Meillä alkaa kohta koiran pesu :) (arvatenkin itse koiruus ei ole tästä ollenkaan iloinen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkään koirien pesu ei ole lempipuuhaa ja jestas se ralli kun suihkusta pääsevät :)

   Poista
 3. Minä olen myös aina (aikuisiällä) ollut sellainen, että tutustun hyvin helposti uusiin ihmisiin - silti niitä oikeita YSTÄVIÄ löytyy vain hyvin harvakseltaan. Toisaalta tämä on ihan mukavaakin, sillä pidän omalla tavalla tärkeänä niitäkin kaikkia, joiden kanssa vain moikkaillaan ja jutellaan niitä näitä, sen suuremmin suhdetta syventämättä. Jokaisella ihmissuhteella on ikään kuin oman tarkoituksensa.

  Näin ystävänpäivänä satuimme sopimaan treffit rakkaan ystäväni kanssa, joka on ollut kaikkein pisimpään elämässäni - noin 8-vuotiaasta, eli pyöreät 25 vuotta! Mikäs se olisikaan ollut parempi hetki ystävänpäivälle, kuin lounas pitkäaikaisimman ystävän kanssa! :)

  Oikein hyvää Ystävänpäivää sinulle ja uudelle matolle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja itsestä on tosi mukava olla esimerkiksi työssä, jossa ollaan hyvinkin sosiaalista ja lähes kokoajan. Ehkäpä siitä johtuen tykkääkin vapaa-ajan rauhallisuudesta. Niin ja kiitos ystävänpäivä terkkuloista :)

   Poista
 4. Hyvää ystävänpäivää! Matto on oikein sievä ja sopii teille tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin luin Ennen tekstin ja ajattelin, että ihan kuin minä :D
  Hyvää ystävänpäivää, ja matto on sanomattakin tosi hyvä!

  VastaaPoista
 6. Täällä kanssa yksi joka samaistuu Ennen tekstiin!
  Kiva raikas raitamatto ja hyvää ystistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enne on kyllä hyvä kirjoittamaan. Niin ja kiitos :)

   Poista
 7. Kaunis matto - mustavalkoinen ei petä. Hyvää ystävänpäivää sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen ei ole itselle hirmusen tuttu, vaikkakin monesti oikein kaunis kyllä :)

   Poista
 8. Oikein kiva matto, meillä löytyy noita samoja mattoja (oletan) kapeampina käytävämalleina makuuhuoneesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on Anttilasta ja käytävämalleja näytti myös olevan.

   Poista
 9. Raikas matto. Passaa loistavasti yhteen mustan kiikkustuolin kanssa. Hyvä ostos!

  Ennen tekstiin samaistuin minäkin. Tänään tosin olisin kaivannut ihan tosissani seuraa ja silloin kaikilla muilla on tietysti ollut jotain muuta. Noh, meneehän tämä vapaailta kissaystävän kanssakin...

  Oikein hyvää ystävänpäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en edes hoksannut kuinka hyvin kiikkustuoli tuohon sopii, vasta kuin paikanpäällä. Minulle käy välillä hyvinkin niin, että kysyn just ekstempore ihmisiä johonkin ja sitten tietystikään kaikki ei pääse. Kukin tavallaan. Ja kiitos ystiksistä :)

   Poista
 10. Matto on kaunis, mutta keinutuolin ottaisin per heti! Olen kauan haaveillut kiikkastoolista. Ehkä sille vielä löytyy tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuo kantautui ystävän äidin luota, kun hän ei itse enää tarvinnut. Jospa teillekin ennen pitkää löytyy ja mahtuu :)

   Poista
 11. Tuohon tekstiin samaistun, täällä siis myös yksi sosiaalinen erakko :D Matto on kaunis, mistä löytyi? Meillä vielä hakusessa, monta kivaa vaihtoehtoa on tullut vastaan, mutta tällä porukalla ei vain pesulassa pesetettävät matot menesty, ja sellaisia ovat olleet kaikki vaihtoehdot tähän asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä sosiaalisia erakkoja on siispä :) Kiitos mattokehuista. Matto on Anttilasta. Itse olen superhuono pesetyttämään mattoja. Meille passaa hyvin sellainen, jonka saa itse tarpeen tullen pestyä ( ja sitäkin tapahtuu harvoin. )

   Poista
 12. Kiva kuulla, että tekstini inspiroi ja en ole ihan yksin tämän sosiaalisen erakkouden ja sen tuomien syyllisyydentunteiden kanssa! :) Oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle ja karvakuonoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä inspiroi :) Minulla ei niinkään syyllisyyden tuntoa ( nykyään ) enää ole etten ole jatkuvasti tapaamisia sopimassa. Jätinkin sen kohdan pois. Muuten kyllä niin mahtava ja osuva kuvaus. Kirjoitat kyllä niin hyvin.

   Poista
 13. Ihana keinutuoli, pidän muutenkin tuosta tunnelmasta. Terv. Kaisa

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.