keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Iltavuoron iloista..


Tuossa suurpiirtein kuukausi sitten aloin tekemään erilaista vuoroa. Vuoroihin kuuluu hyvinkin aikaiset aamut ja hyvinkin pitkät illat, sekä kaikkea siltä väliltä. Toistaiseksi ei ole tiedossa kuinka kauan vuorot jatkuu ja toistaiseksi on myös vaihtelevat mielepiteet vaihtuvista vuoroista. 

Hiljalleen näistä löytää myös hyviä puolia ja yksi niistä puolista näkyi tänä aamuna. Piiitkä lenkki koirien kanssa metsässä ja lammella. Pitkä ja monipuolisempi aamupala ( Sunnuntain viimeisiä pullia myöten ) kuin normaalisti. Mukavaa on myös se, ettei tarvitse minuuttiakatauluttaa aamuansa.

Koirat on ihan töttöröö ulkoilun jäljiltä ja tyytyväinen tuhina kuuluu vierssä. Vieressä ja SOHVALLA. Tässä joku aika sitten kirjoittelinkin ettei koirat tulisi sohvalle enää ja kuinkas siinä kävikään : Muutama päivä koiratonta sohvaa katseltiin, mutta niin ne röllykät siinä taas on. Ystävät.Mukavaa Keskiviikkoa kaikille täällä pistäytyville ja palataan taas :)

16 kommenttia:

 1. Meän karvalapsi pötköttää aina kans sohvalla ja nukkuu yöt meän vieressä :) Mukavaa keskiviikkoa sinne Ketunkololle ja tulevaa iltavuoroa töihin!

  VastaaPoista
 2. Koiraton sohva, mitä se on?! Jotain syötävää kenties? :D
  Iloa ja valoa keskiviikkoon, Miia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, lähes kai mahdoton yhtälö :) Tuossahan tuo mummukoira taas on..

   Poista
 3. Kukapa ei haluaisi köllötellä sohvalla koira kainalossa. On se niin ihanaa :) Näin kasista neljään duunia tekevänä olen joskus haaveillut vuorotyöstä juuri koirien lenkityksen kannalta. Olisi ihanaa välillä suunnatakin duunin sijaan aamusta tai päivällä koirien kanssa pitkälle lenkille ja mennä vasta iltaan töihin. Mutta molemmissa on varmasti omat hyvät ja huonot puolensa. Mukavaa duunipäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehottomasti molemmissa puolensa. Yötyö ja viikonlopputyö on kyllä sellaisia aikoja, joita en taitais edes haluta kokeilla. Hyvä kuiteskin kun meitä on jokalähtöön. Työvuorojenkin suhteen. Lämmin tuhise koira on kyllä kainalossa ihana pakkaus :)

   Poista
 4. Omat työvuoroni rajoittuvat 5.50-18.00 välille. Kaikissa vuoroissa on niin hyvät kuin huonotkin puolet. Ihanat kiireettömät aamut ovat niitä parhaita. Koirat varmasti nauttivat näistä arkiaamujen riennoista :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jatkankin nyt näitä äärivuoroja pidemmän aikaan. Itse sain vieläpä vaikuttaa ja kokonaisuutena oli paras ratkaisu :)

   Poista
 5. Ihanat röllykät!
  Hyvä, että olet löytänyt vaihtuvista vuoroista hyviäkin puolia. Varsinkaan, jos et itse pääse vaikuttamaan noihin vuoroihin, niin energiaa ei kannata harmitteluun tuhlata. Pitkä aamulenkki kuulostaa erittäin mukavalta.

  VastaaPoista
 6. Pullaa, pirteän värisiä tulppaaneita ja koirakavereita. Ei hassumpaa. Komppaan Katjuskaa. Hyvä, että vuoroista löytyy hyvääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin löytyy, vaikka ihan aamuiseen vuoroon ei omat unenlahjat kaikista parhaimmat olekaan. Mukavaa vaihtelua kumminkin :)

   Poista
 7. Ihastuttava blogi, jäin sitten :) Kivasti oot nuo tulppaanit laittanut esille. Tervetuloa myös Villa Muruseen tutustumaan! t.Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja ihana kun jäit :) Käyn kurkkimassa Murustakin :)

   Poista
 8. Kyllä sohvalla täytyy olla koira karvoineen ja leluineen. Tuntuu niin kotosalta;) mukavaa viikonloppua täältä Oulusta!

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.