sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Maailman sinisin taivas, maailman puhtaimmat veet..


Maailman sinisin taivas, maailman puhtaimmat veet. Minne katseesi käännät, minne ikinä meet..

Tänään on varmasti maailman kaunein talvipäivä. Olen onnesta ihmeissään, kuljen hypellen eteenpäin. Heti aamulla pakattiin koirat autoon ja ajettiin Lahden ihanimpaan paikkaa heti kodin ja metsän jälkeen : Satamaan. Satamassa ja jäällä vierähti muutama tunti. Ei ole edes sanoja millä kuvailisin säätä ja tunnelmaa. Toivottavasti kuvat edes vähän puhuu puolestaan.


Kesken kuvien lataamisenkin lähdin pihalle. Nyt syömään ja ehdottomasti takaisin ulos. Eilisestä suunnitelmasta poiketen en näekään ystävää hänen sairastumisen vuoksi, mutta siitäkin viis : tänään ei harmita mikään. Treffata ehtii myöhemminkin :)

Loppuva talvi ja alkava KEVÄT : Ihmisen parasta aikaa. Tai itse olen ainakin nini ihastunut taas <3 Ei sanoja, ei sanoja.

6 kommenttia:

 1. Piiiitkä lenkki ihanassa auringonpaisteessa tuli jo tehtyä. Nyt tankkausta ja ulos takaisin. Kyllä tuosta auringosta vaan saa niin hurjasti energiaa. Ihanat kuvat! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Itsekin tuli sunnuntaina vielä ulkoiltua ulkoilun perään :)

   Poista
 2. Aahh tämä valon määrä! Parhautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ero on jo valtava muutaman viikon taakse.

   Poista
 3. Tällainen on kevättalven parhautta, talven elementit, mutta kevää tuntu, ihania kuvia!
  Hih, olen ollut tuolla sataman lähellä metsikössä tekemässä juttua Apu-lehteen ja haastatellut wiccalaisuuden kannattajaa, mutta siitä on kauan! :) Tai siis ne kuvat otettiin siellä metsikössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvakehuista. Sinullehan nämä kulmat on jo sittten hieman tuttuja :)

   Poista

Tassunjälki olisi mukava.