perjantai 12. joulukuuta 2014

Jollei jouluna ole lunta..


Voiko joulupukki tullakaan? Voihan nenä tämä valottomuus. Siis juu viime yönä on tullut hitusen lunta, vaan niin vaan mittari paukkuu plussan puolella ja liekkö tuota lunta aamulla enää onkaan. Tykkään kyllä pimeydestä, harmaudesta, sateesta ja syksystä, mutta kieltämättä hiljalleen kovasti kaipaan lunta. Sellaista narisevaa tietenkin ja huopikkaita jalkaan joilla lumessa tarpoa. 


Minulla olisi yksi mukava kohde, jota kuvata. Vaan valo kun ei riitä siihen nurkkaan millään keinoin ( ei sillä, että tässä mikään ammattikuvaaja olisin, mutta kivempi se on luonnon valossa kuvata ) joten napsin kuvat hyasinteista. Ihana, kun asetelmassa tuli jokaisesta erivärinen. Ja niin on hyvä tuoksu näissä.


Ompas ollut touhukas viikko. Työpäivien päätteeksi olen treffannut ystäviä, käynyt jouluostoilla ja nähnyt anopin. Tämän illan pyhitän kotiin ja blogeihin. Huomenna pyörähdänkin Savoon tapaamaan vanhempia sekä nuorempaa kummipoikaa ja kummipojan perhettä.


Mukavaa viikonloppua.

9 kommenttia:

 1. Ihanat hyasintit ! Niistä tulee niin jouluinen tuoksu! Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Pahasti vaikuttaa siltä, että musta joulu on tulossa :( Kaipa se lumi tulee sitten tosiaan vasta ensi vuoden puolella. En tykkää yhtään. Kun kerran on kylmä, olisi sitten edes lunta!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kukat ja kivat noi tontut, tuostapa sainkin yhden idean... :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kukat ja tuo ruosteinen purkki on <3 hitsinvitsit kun tulisikin sitä lunta...
  kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 5. Ihana hyasinttiasetelma!
  Tämä valottomuus on kyllä kurjaa. Siinä sitten yrittää viikonloppuna klo 12 saada napsittua mahdollisemman paljon kuvia ja silti niistä tulee kovin rakeisia ja tummia.

  VastaaPoista
 6. Ei ole lunta täällä Oulussakaan. Kurjalta näyttää pihapiirin jouluvalaistus. Onneksi kuusi tuo tunnelmaa ja valoa sisätiloihin:)

  VastaaPoista
 7. Meidän nurkille satoi viime yönä lumi maahan, mutta tuskin se kauaa pysyy, ku mittari on plussan puolella. Nyt ainakin on valoisaa. Pitää nauttia niin kauan kuin se on mahdollista =) Kauniita hyasintteja =)

  VastaaPoista
 8. Tuoksu on varmasti huumaavan ihana. Omat hyasinttini ovat pienen pieniä vielä...

  Viikonlopun aikana saatiin tänne päin talvi. Nyt pelottaa, että milloin se taas katoaa :(

  VastaaPoista
 9. Kiitos mukavista voiesteistä. Lämmittää aina mieltä.

  VastaaPoista

Tassunjälki olisi mukava.